سال احداث 1350وبعد از جنگ باز سازی شده در مهر 1372فعالیت خود را آغاز کرده است.

در حال حاضر مرکز دارای 14271   جلد کتاب می باشد مساحت کل مرکز

1173وعرصه 214متر ،ودارای یک سالم مطالعه برای کودک ونوجوان است

خدمات مرکز :کارگاه هنری ویژه گروه سنی 6تا 17سال

اجرای فعالیت برای اعضای حقیقی ومجازی

فعالیت های فرهنگی ،هنری وادبی

بخش های مرکز :سالن مطالعه کودک و ونوجوان ،2کلاس هنری

امکانات ویژه مرکز: یک کارگاه هنری وسال مطالعه کودک ونوجوان  (یک سالن تازه ساخت که هنوز تجهیز نشده است )

امکانات کار گاهی :2کارگاه هنری

خدمات فراگیر: ندارد

روز ها وساعات فعالیت :مرکز از ساعت 8صبح الی 14

روزهای زوج دختر وروزهای فرد پسر

پرسنل :1مربی فرهنگی به همراه مسئول مرکز و1نفر خدمات

شرایط عضویت :داشتن حداقل 6سال تا 17سال وپرداخت هزینه عضویت

نشانی :خرمشهر:کوتشیخ بلوار بایندر ، خیابان کارون روبروی اسکله 1قایقرانی  تلفن :06153532510

مسئول مرکز :خانم علویان

 

 

اخبار مرکز:

 

  • 1404/05/05 - 18:10
  • تعداد بازدید: 718
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با مشارکت کانون پرورش فکری خوزستان و بسیج شهید تندگویان؛

نشست هماهنگی برگزاری موکب فرهنگی کودک و نوجوان ویژه اربعین در مرز چذابه

به منظور برنامه‌ریزی و هماهنگی جهت برپایی موکب فرهنگی کودک و نوجوان در اربعین حسینی، نشست مشترکی میان مسئولین کانون پرورش فکری خوزستان و بسیج شهید تندگویان برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری خوزستان، نشست هماهنگی جهت برگزاری موکب فرهنگی کودک و نوجوان ویژه اربعین با حضور مسئولان کانون پرورش فکری خوزستان و معاونت فرهنگی بسیج شهید تندگویان در روز یکشنبه ۵ مردادماه ۱۴۰۴ در دفتر معاونت فرهنگی بسیج شهید تندگویان برگزار شد.

در این نشست که با حضور داریوش آقاسی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان، جمال ضیغمی معاون فرهنگی و سیدامین کشاورز مسئول حراست کانون خوزستان و رضا عزیزی معاون فرهنگی بسیج شهید تندگویان برگزار شد، برنامه‌ریزی‌ها و هماهنگی‌های لازم برای برپایی موکب فرهنگی ویژه کودک و نوجوان به مدت یک هفته در مرز چذابه انجام گرفت. این موکب با هدف ارائه خدمات فرهنگی، هنری و ادبی به کودکان و نوجوانان زائر، با همکاری مربیان و کانون‌یاران مراکز فرهنگی‌هنری کانون استان خوزستان راه‌اندازی خواهد شد.

موکب فرهنگی کودک و نوجوان، محیطی معنوی را برای نسل آینده در مسیر پیاده‌روی اربعین فراهم می‌کند و تلاش دارد مفاهیم تربیتی و ارزشی عاشورا را با زبان هنر و ادبیات کودکانه به زائران کودک و نوجوان منتقل کند.

لازم به ذکر است موکب اربعین کانون پرورش فکری در مرز شلمچه نیز برپا خواهد شد و به ارائه خدمات فرهنگی ویژه کودکان و نوجوانان خواهد پرداخت.

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت