این مرکز در فروردین 1374فعالیت خودرا آغاز کرد .ودرسه رشته فرهنگی ،هنری وادبی مشغول بکار بود که بعداز چندسال درسال 1392مربی هنری انتقالی گرفت و از مرکز رفت و هم اکنون در رشته های فرهنگی و ادبی و خوشنویسی مشغول بکار میباشیم.

این مجموعه دارای 14406جلد کتاب و درفضای 1000متری و دارای دو سالن کودک و نوجوان و 4کلاس مجزا میباشد وبا وجود گذشت26سال قدمت هنوز سالن آمفی تئاتر ندارد.

 

خدمات مرکز:کارگاههای ادبی و خوشنویسی برای گروههای سنی کودک و نوجوان 7تا17سال دایر میباشد و کلیه فعالیتها ی فرهنگی  و مذهبی و علمی با کمک مربی مسئول و مربی فرهنگی اجرا میشود .همچنین تابستان بعلت ازدحام اعضا مربی کمکی نیز گرفته میشود.

اجرای فعالیتهای حقیقی و مجازی برگزار کارگاههای تخصصی و فعالیتهای فرهنگی ،هنری وادبی بصورت روزانه توسط مربیان اجرا میشود.

امکانات کارگاهی:متاسفانه مرکز فاقد سالن آمفی تئاتر میباشد .همچنین کارگاههای ادبی و هنری در کلاسهای مجزا برگزار میگردد .

روز و ساعات فعالیت:فعالیتها در روز های عادی ازساعت 7:30تا 13:30ولی بعلت وضعیت کرونابطور دورکاری واز ساعت 8تا13میباشد.روزهای زوج پسرها و روزهای فرد اعضا دختر در مرکز حضور داشتند.

پرسنل:مربی مسئول –مربی فرهنگی_ویک مربی ادبی و خوشنویسی و خدمات

شرایط عضویت:گروههای سنی 7تا17سال شهریه سالانه20000تومان  دوقطعه عکس

آدرس:گتوند ابتدای خ استقلال پارک لاله   تلفن:06136324211

مربی مسئول:مرضیه حسین زاده

اخبار مرکز:

 

  • 1404/04/08 - 13:50
  • تعداد بازدید: 798
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با محوریت گرامی‌داشت شهدای کودک و نوجوان حمله رژیم صهیونسیتی برگزار شد؛

سومین گردهمایی کودکان عاشورایی در اهواز

سومین گردهمایی کودکان عاشورایی با یاد و نام شهدای کودک و نوجوان حمله تروریستی رژیم منحوس صهیونیستی به ویژه شهیده آیما زینلی در اهواز برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری خوزستان، سومین گردهمایی «کودکان عاشورایی»، همزمان با سراسر کشور روز یک‌شنبه ۸ تیرماه ۱۴۰۴ مصادف با سومین روز محرم، در مرکز فرهنگی‌هنری شماره دو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اهواز برگزار شد.

این گردهمایی با محوریت گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای کودک و نوجوان حمله اخیر رژیم صهیونیستی، به‌ویژه شهیده آیما زینلی، برگزار شد و با حضور اعضای کودک و نوجوان، خانواده‌ها و مربیان، جلوه‌ای از هم‌افزایی مفاهیم دینی، مقاومت و هنر را به نمایش گذاشت.سومین گردهمایی کودکان عاشورایی در اهواز

از بخش‌های ویژه این برنامه، آیین بزرگداشت سالروز شهادت شهید علی هاشمی، فرمانده قرارگاه نصرت در دوران دفاع مقدس و عضو دیرین مرکز فرهنگی‌هنری شماره دو کانون پرورش فکری اهواز بود که با سخنرانی، روایتگری و بیان خاطرات همراه شد. سخنرانی محوری برنامه با موضوع نقش کودکان و نوجوانان در واقعه عاشورا و پیوند آن با ایثارگری‌های معاصر از جمله رشادت‌های شهید علی هاشمی و شهدای اخیر جنگ با رژیم صهیونیستی، برگزار شد.

در ادامه، اعضای ادبی کودک و نوجوان مراکز کانون پرورش فکری اهواز و باوی با خوانش آثار سروده‌شده خود با موضوعات محرم، عاشورا، کودکان عاشورا، شهید علی هاشمی، جنگ اخیر ایران و رژیم صهیونیستی، شهدای این نبرد و همدلی مردم در جریان عملیات «وعده صادق ۳»، در دو بخش فارسی و عربی جلوه‌ای از احساس، تعهد و آگاهی نسل جدید را به نمایش گذاشتند.

اجرای گروه سرود اعضای مرکز فرهنگی‌هنری شماره دو اهواز نیز از دیگر بخش‌های تأثیرگذار این گردهمایی بود که فضای برنامه را با شور و معنویت بیشتری همراه ساخت.

همچنین در پایان این گردهمایی، کارگاه اوریگامی با موضوع سازه‌های کاغذی ویژه محرم، به همت مربیان فرهنگی‌هنری کانون برگزار شد و مورد استقبال کودکان و نوجوانان حاضر قرار گرفت.

سومین گردهمایی کودکان عاشورایی در اهواز

سومین گردهمایی کودکان عاشورایی در اهواز

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت