کانون شماره 4 اهواز در سال 1364 در کوی اساتید دانشگاه شهید چمران اهواز ، فعالیت خود را آغاز نمود.

ساختمان این مرکز که یکی از منازل ویلایی دانشگاه می باشد، برای بهره براری فرهنگی به کانون پرورش فکری واگذار گردید ( به صورت امانی).

این ساختمان به مساحت 12 متر مربع و داراری  دو سالن مطالعه برای برگزاری فعالیت های فرهنگی، دو اتاق برای تشکیل کلاسهای ادبی و هنری ،یک آبدار خانه ، یک انباری و یک سرویس بهداشتی می باشد.

همچنین این مرکز به یک باغچه اختصاصی و فضای سبز عمومی دسترسی نزدیک دارد.

فعالیت های فرهنگی، هنری و ادبی مرکز از همان سال تاسیس به صورت دایم برقرار گردیده و اعضای دختر و پسر کودک و نوجوان در روزهای تعیین شده در فعالیت های مرکز مشارکت داشته و دارند.

 هم اکنون این مرکز با داشتن مجموعه ای از   7839    جلد کتاب در بخش کودک و نوجوان و مرجع آماده خدمت به عزیزان می باشد.

خدمات مرکز:

-کارگاههای ادبی و هنری برای مخاطبین 6 تا 18 سال در فضای مجازی و کلاسهای برخط. کارگاه شعر وداستان و آموزش خط تحریری .

-اجرای فعالیتهای فرهنگی عمومی ویژه اعضای حقیقی و برخط.

-مرکز خدمات فراگیر ندارد.

روز و ساعت فعالیت: یک شیفت. از ساعت 8تا 13. همه روزه به جز ایام تعطیل

پرسنل: 1 مربی مسول. 1 مربی ادبی پاره وقت. 1 مربی خوشنویسی پاره وقت. 1 مربی نقاشی پاره وقت. 1 خدمات

شرایط عضویت: داشتن حداقل 6 سال تمام  تا پایان 17 سالگی

پرداخت شهریه : در حال حاضر تمام ثبت نام ها از طریق کا پی اف صورت می گیرد و شهریه متناسب با کلاس درخواستی عضو، متغیر است.

نشانی :اهواز. اتوبان گلستان. دانشکده علوم پزشکی. کوی استادان . نبش خیابان نرگس . مرکز 4 اهواز

تلفن ثابت : 33738279- 061

   مربی مسول: مرجان ظریفی

 

اخبار مرکز:

 

  • // - 11:10
  • تعداد بازدید: 6642
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در راستای خدمت رسانی فرهنگی به کودکان و نوجوانان مناطق محروم

همکاری‌های کانون و دفاتر تسهیلگری توسعه می‌یابد

همکاری‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و دفاتر تسهیلگری استان خوزستان در راستای خدمت‌رسانی بیشتر فرهنگی به کودکان و نوجوانان مناطق کمتر توسعه یافته گسترش می‌یابد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، در این جلسه مشترک که روز دوشنبه ۱۱ مردادماه  ۱۴۰۰، با حضور مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان، مسئولین دفاتر تسهیلگری استان و نماینده‌ی دفتر امور اجتماعی استانداری برگزار شد؛ نمایندگان دفاتر تسهیلگری ضمن شرح فعالیت‌های خود و خدمات کانون پرورش فکری در همکاری‌های فی مابین این دو نهاد، به ارائه‌ی دیگر نیازهای خود در این زمینه پرداختند و درخواست‌های خود را در راستای خدمات‌رسانی  به کودکان و  نوجوانان مناطق کمتر توسعه یافته و کم‌برخوردار با مدیر کل کانون خوزستان در میان گذاشتند.

وحید کیانی مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان با تشریح وظایف سازمانی و اهداف فرهنگی کانون‌، بر همکاری همه جانبه و مساعدت و بسترسازی در زمینه‌ی تحقق فرآیند توسعه‌ی پایدار در حوزه‌ی فرهنگ تاکید کرد.

بر اساس این گزارش اعزام کتابخانه‌ها و مربیان سیار کانون پرورش فکری به مناطق محروم و فراهم آوردن ملزومات و امکانات فعالیت‌های فرهنگی کودکان و نوجوانان از تصمیمات مصوب این جلسه بود.

در این نشست مشترک نمایندگان دفاتر تسهیلگری شهرستان‌های مسجدسلیمان و دزفول از دیگر حاضران این جلسه بودند که بازدید از مناطق محروم این شهرستان‌ها و خدمات‌رسانی به آن‌ها نیز به عنوان برنامه‌های آتی کانون خوزستان تصویب شد.

 

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت