این مر کز از سال 1355 در ساختمان خود کانون
که دارای معماری خاص خود میباشد شروع به کار کرد
در حال حاضر دارای 13 هزار جلد کتاب در فضای
دلنشین سالن کتابداری کودک و نوجوان برای مطالعه ی اعضا موجود میباشد.
خدمات مرکز:کارگاه های هنری و ادبی ویژه ی گروه های سنی 6 تا 17 سال با اجرای فعالیت های فرهنگی
ویژه ی اعضا حقیقی و مجازی.
برگزاری کارگاه های تخصصی و فعالیت های فرهنگی
و هنری و ادبی
_بخش های مرکز:کتابخانه ی کودک و نوجوان_سالن آمفی تئاتر
_امکانات ویژه ی مرکز:سالن مطالعه ی کودک و نوجوان با متراژ 450 متر
_سالن آمفی تئاتربا متراژ 220 متر_کارگاه هنری_کارگاه ادبی
امکانات کارگاهی: 1 کارگاه هنری 1 کار گاه ادبی
خدمات فراگیر ندارن
روز و ساعت فعالیت:مرکز در یک شیفت از ساعت 8:30 صبح 13:00 بعد از ظهر _روزهای زوج پسر و روز های فرد
دختر
پرسنل :
1 نیروی مربی مسئول فرهنگی (یک نفر)
2 نیروی هنری (یک نفر)
3 ادبی (یک نفر)
4 خدمات (یک نفر)
12 هزار تومان برای عضویت حقیقی . / شرایط عضویت:داشتن حداقل 6 تا 17 سال و پرداخت 000
نشانی:خوزستان_مسجدسلیمان_ایستگاه سی برنج _جنب اداره دارایی
تلفن: 06143222499
مسئول مرکز :زینب قاسمی قاسموند .
اخبار مرکز:
 
  • // - 08:37
  • تعداد بازدید: 6951
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

کودکان و نوجوانان خوزستانی به جشنواره «در امتداد لاله‌ها» دعوت شدند

با انتشار فراخوان جشنواره دوسالانه «در امتداد لاله‌ها» کودکان و نوجوانان خوزستانی به شرکت در این رویداد فرهنگی هنری استان دعوت شدند.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، این رویداد فرهنگی- هنری استانی با هدف ترویج فرهنگ ایثار و چهلمین سالگرد حماسه دفاع مقدس به همت «حوزه هنری، معاونت فرهنگی و بسیج هنرمندان، معاونت فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران و با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان»، در پنج رشته‌ی (شعر، سرود، عکس، نماهنگ و پوستر نماهنگ) و با پنج موضوع (ایثار اجتماعی، شهید، شهادت، مقاومت، زنان ایثارگر) برگزار می‌شود.

این فراخوان در دو رده سنی بزرگ‌سال و کودک و نوجوان منتشر شده است و در بخش ویژه‌ی کودک و نوجوان، دبیرخانه‌ی جشنواره با همکاری کانون پرورش فکری استان خوزستان، تنها، در رشته‌های «شعر و عکس» از متقاضیان «۷ تا ۱۳ سال» دعوت کرده که آثار خود را با موضوعات ذکر شده به این دبیرخانه ارسال کنند.

در رشته‌ی شعر، شاعران در انتخاب قالب‌های شعری آزاد هستند و می‌توانند حداکثر سه اثر خود را با در نظر گرفتن موضوعات جشنواره در قالب فایل word و به روی cd یا dvd با ذکر مشخصات به دبیرخانه جشنواره بفرستند.

هم‌چنین در بخش شعر گویشی، اشعار سروده شده به زبان‌ها و گویش‌های رایج در استان خوزستان پذیرفته می‌شود.

در رشته‌ی عکس نیز همه عکاسان حرفه‌ای و آماتور با استفاده از دوربین‌های حرفه‌ای دیجیتال و موبایل مجاز به شرکت هستند، هر عکاس با سه قطعه عکس می‌تواند در این بخش شرکت کند، اطلاعات اضافی اعم از، نام، لوگو، نشان و ... نباید بر روی عکس درج شده باشد در غیر این صورت عکس از بخش رقابت حذف خواهد شد.

عکس‌های ارسالی باید در قالب فایل jpg با رزولوشن ۳۰۰ dpi و بر روی DVD به دبیرخانه ارسال شود، ارسال اثر به‌منزله پذیرفتن شرایط جشنواره است و دبیرخانه حق هرگونه استفاده غیرتجاری از عکس‌های ارسالی اعم از چاپ اثر در مجموعه کتاب، نمایشگاه، نمایشگاه دیجیتال و ... برای خود محفوظ می‌داند.

گفتنی است علاقه‌مندان در رده‌ی سنی ۷ تا ۱۳ سال، می‌توانند اشعار و عکس‌های منتخب خود را تا ۲۱ خردادماه ۱۴۰۰، به مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان سراسر استان با قید عنوانِ: "جهت شرکت در مسابقه عکس یا شعر کودک و نوجوان جشنواره در امتداد لاله‌ها"، و ثبت مشخصات کامل، ارسال کنند.

داوری بخش‌های پنج‌گانه این جشنواره ۲۱ الی ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ انجام خواهد شد و زمان اعلام نتایج و اختتامیه اول تیرماه 1400 مصادف با والدت امام رضا «ع» است.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر جهت شرکت در این جشنواره می‌توانند با شماره ۰۶۱۳۲۲۲۴۷۹۷ تماس بگیرند و یا به سایت‌های دبیرخانه به آدرس artkhuzestan.ir و khuzestan.navideshahed.com مراجعه کنند.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت