این مرکز در سال 74 فعالیت خود را آغاز نموده و تا این لحظه فعالیت خود را  با کارگاه های فرهنگی ، هنری و ادبی ادامه داده است لازم به ذکر است که سال 95  آغاز فعالیت هایی خاص برای اعضا با نیازهای ویژه ی در این مراکز بوده  است و مرکز سه اهواز تنها مرکز فراگیر در استان خوزستان میباشد.

در حال حاضر این مجموعه دارای بیش از ده هزار جلد کتاب و فضایی به مساحت 300 مترمربع میباشد.

خدمات مرکز:کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 4 سال کامل تا 17 سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی ، مجازی، فراگیر

برگزاری کارگاه های تخصصی و فعالیت های فرهنگی و هنری و ادبی

امکانات مرکز:

سالن مطالعه کودک و نوجوان ، کلاس نقاشی، کلاس سفالگری

 خدمات فراگیر:  دارد

 روزهای فعالیت : روزهای شنبه، یکشنبه، دوشنبه از ساعت  صبح11 لغایت  17 بعدازظهر

روزهای سه شنبه،چهارشنبه، پنج شنبه از ساعت 8 صبح لغایت 14 ظهر

روزهای زوج مختص دختران

روزهای فرد مختص پسران

پرسنل:1 نفر مربی مسئول ، 1 نفر مربی فرهنگی ، 3نفر مربی هنری ، 1 نفر مربی ادبی

شرایط عضویت :داشتن حداقل 6 سال تا 17 سال  سن و پرداخت شهریه 12000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

 نشانی : خوزستان، اهواز ، پادادشهر خیابان کمپانی ،پشت پارک شهربازی ، روبروی خیابان نه پاداد

تلفن :        06135528703    

مسئول مرکز : مهرناز شهرکی

اخبار مرکز:

 

  • // - 17:55
  • تعداد بازدید: 6088
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
تاکید مدرس فن بیان؛

بهره‌مندی از گویش‌های محلی باعث خلق آثار نمایشی فاخر می‌شود

نویسنده، کارگردان و مدرس فن بیان معتقد است بهره‌مندی از گویش‌های محلی باعث خلق آثار نمایشی فاخر می‌شود.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، سی‌ویکمین نشست انجمن هنرهای نمایشی هرمزگان با موضوع «فن بیان در هنر نمایش» با حضور بهنوش بساک نویسنده، کارگردان و مدرس فن بیان برگزار شد.

بساک در ابتدای این نشست در باره شخصیت‌شناسی شخصیت‌های نمایش گفت: شناخت تک‌تک شخصیت‌ها مهم است. باید شخصیت‌های مختلف هر کدام یک صدای خاصی؛ یکی صدای ریز و یکی صدای بم‌تر و هر کدام از این‌ها یک شخصیت و صدای مختص خود را داشته باشند.

وی با بیان اینکه در هنر نمایش، شخصیت‌شناسی تک‌تک شخصیت‌ها برای ما مهم است؛ درباره نقش موش در نمایش «موش سر به هوا» نوشته فرهاد حسن‌زاده گفت: شخصیت این نمایش موش پررویی است که به سختی می‌پذیرد و برای این باید شخصیت‌های واقعی در جامعه را متصور شویم. می‌توانیم از کارکردهای طنز هم استفاده کنیم که زیاد که خارج از چهارچوب هم نباشد.

مدرس این دوره ادامه داد: استفاده از گویش‌های مختلف در نقش‌ها باعث می‌شود که یک کار فاخر در نمایش ارائه شود.

این کارگردان نمایش عروسکی گفت: کتاب «موش سر به هوا» دیالوگ‌های کوتاه دارد برای همین بچه‌ها از اینکه می‌توانند پایان داستان را بفهمند لذت می‌برند.

بساک افزود: انتقال ارزش کلمات در نمایش خیلی مهم است و می‌بایست احساس خود را در بیان، بالا و پایین ببریم. به طور مثال باید بتوانیم احساس ناراحتی شخصیت را به مخاطب بفهمانیم.

وی در پایان گفت: تمرین‌های متعدد از جمله نفس‌گیری و تلفظ درست کلمات و شخصیت‌پردازی باعث می‌شود شما در اجرای نمایش موفق شوید.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت