مرکز شماره 3 آبادان از سال 1374 در پارک قدس افتتاح گردید و تا کنون فعالیتهای خود را در کارگاههای فرهنگی ، هنری و ادبی ادامه داده است .

در حا ل حاضراین مجموعه دارای  15992  جلد کتاب با مساحتی بالغ بر 760 مترمربع و دارای 2 سالن مطالعه و4 اتاق مخصوص برگزاری کارگاه و 1 سالن

اجتماعات می باشد .

  • ارائه خدمات :

اجرای فعالیتهای فرهنگی – هنری ویژه گروههای سنی 4 تا 18 سال با انجام فعالیتهای حقیقی و مجازی برای اعضا و برگزاری کارگاههای تخصصی و فعالیتهای فرهنگی – هنری و ادبی می باشد .

  • بخش های مرکز :

سالن ورودی، سالن مطالعه کودک ، سالن مطالعه نوجوان ، سالن اجتماعات ، 4 اتاق ویژه برگزاری کارگاهها .

  • امکانات کارگاهی : یک کارگاه هنری
  • خدمات فراگبر : ندارد
  • روز و ساعت فعالیت :

مرکز یک شیفت و از ساعت 8 الی 14 فعالیت می کند . روزهای زوج ویژه دختران وروزهای فرد ویژه پسران می باشد .

  • پرسنل :

1 نفر خدمات ، 1 نفر مسئول مرکز ، 2 نیروی فرهنگی ، 1 نیروی هنری .

  • شرایط عضویت :

پرداخت شهریه 12000 تومان در مرکز حقیقی .

نشانی : آبادان – ایستگاه 4 – پارک قدس – نبش بهار 21 – کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان .   (  تلفن : 53330012  )

مسئول مرکز : مرضیه ململی نوترکی

 

 

اخبار مرکز:

 

 

  • // - 14:04
  • تعداد بازدید: 6678
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزیدگان مرحله‌ی استانی جشنواره قصه‌گویی در خوزستان معرفی شدند

مرحله استانی بیست‌ و سومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان، برگزیدگان خود را شناخت.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، پس از بررسی و پایش آثار رسیده از قصه گویان خوزستانی در گروه‌های «پسران و دختران»، «زنان و مردان» و «پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها» در بخش‌های ملی و آیینی- سنتی، برگزیدگان مرحله‌ی استانی بیست و سومین جشنواره‌ی بین‌المللی قصه‌گویی و راه‌یافتگان به مرحله‌ی منطقه‌ای، معرفی شدند.

بر این اساس و با اعلام هیأت داوران، آرزو حقیقی، زینب افضلی و جهان گل محمدی، در بخش ملی، عناوین برگزیده اول تا سوم گروه دختران و پسران به ترتیب به ستایش یزدانی با قصه «آقای هزارپا و کفاش» از اهواز، ناهید محمدی منصوری با قصه «قلقلی» و فاطمه تمیمی با قصه «تبر» هر دو از هندیجان اختصاص یافت و علیرضا رئوفی با قصه «مرد جوان و خیاط» دیگر نوجوان هندیجانی، عنوان شایسته‌ی تقدیر این بخش از جشنواره را کسب کرد.

در بخش ملی، گروه زنان و مردان‌، زینب مقدم با قصه «چشمک» از بندرامام خمینی (ره)، خدیجه بابادی با قصه «زائر» از اهواز و فاطمه جوکار با قصه «درختی که کلاغ نداشت» از بهبهان به ترتیب حائز عناوین اول تا سوم شدند و مرجان نوروزی زاده با قصه «یه جور دیگه» از اهواز عنوان شایسته‌ی تقدیر این بخش را به خود اختصاص داد.

هیئت‌داوران در بخش ملی، گروه پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها، کسی را شایسته‌ی کسب عناوین اول تا سوم تشخیص نداد و عنوان شایسته‌ی تقدیر این بخش به نسرین زاده وفادار از شوشتر، رسید.

بر اساس این گزارش، در بخش آیینی -سنتی گروه دختران و پسران، المیرا موری با قصه «رستم و اسفندیار» از شوشتر، رتبه‌ی اول، نگار گچ پزان با قصه «آرش کمانگیر» رتبه‌ی دوم و آیناز قنواتی نژاد با قصه «رزم رستم و سهراب» رتبه‌ی سوم هردو از بهبهان و نیاز شکری نسب با قصه «زال سپید مو» دیگر نوجوان بهبهانی عنوان شایسته‌ی تقدیر این بخش از جشنواره را به دست آوردند.

همچنین بخش آیینی- سنتی، شرکت کننده‌ای در میان گروه‌های «زنان و مردان» و «پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌ها» نداشت.

در بخشی از بیانیه‌ی هیأت داوران مرحله‌ی استانی این جشنواره در خوزستان، متشکل از آرزو حقیقی، زینب افضلی و جهان گل محمدی، آمده است: قصه‌ها پلی هستند که نسل‌های گذشته را به نسل‌های جدید متصل می‌کنند. آن‌ها گشته‌اند و گشته‌اند تا به ما رسیده‌اند و به لطف تکنولوژی به گوشه گوشه‌ی جهان راه یافته‌اند، و توانسته‌اند جان شنوندگان را از عطر خود آکنده کنند. کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بیست و سومین جشنواره‌ی بین‌المللی قصه‌گویی را در حالی برگزار می‌کند که پاندمی کرونا دنیا را فراگرفته است لذا برای حفظ سلامت قصه‌گویان و طبعاً مخاطبان کودک و نوجوان خود، اقدام به برگزاری جشنواره به‌صورت مجازی نموده تا ضمن آنکه به وظیفه‌ی خود عمل می‌کند، موجی از تلاش و امید را در جامعه ساری و جاری نماید.

مرحله استانی بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی با شعار «آینده ساختنی است» پیش از ظهر امروز با حضور افسون امینی مدیرکل آفرینش‌های فرهنگی کانون کشور، وحید کیانی مدیرکل، بهرام یارزاده دهکردی معاون فرهنگی، جمعی از کارشناسان، مربیان کانون استان خوزستان و کشور و جمعی از علاقه‌مندان به قصه‌گویی در فضای اسکای روم برگزار شد.

گفتنی است: مرحله پایانی بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هم‌زمان با شب یلدا به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت