این مرکز ارسال 1379 در درهمین منطقه  فعالیت خود را آغاز نمود، و تا این لحظه فعالیت خود را با کارگاه های فرهنگی هنری و ادبی ادامه داده است.

 

در حال حاضر این مجموعه دارای درحدود12300 جلد کتاب می باشددر فضایی دلنشین  دارای سالن کودک و نوجوان برای مطالعه اعضا می باشد.

خدمات مرکز :کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 6 سال کامل تا 17

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی و فعالیت های فرهنگی و هنری و ادبی

 

بخش های مرکز :کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر  

                   

                       

امکانات ویژه مرکز:سالن مطالعه کودک ونوجوان / سالن آمفی تئاتر / کارگاه هنری

                       

                       

امکانات کارگاهی : یک کارگاه هنری

               

                       

خدمات فراگیر :    ندارد.

                       

روز و ساعات فعالیت /مرکز در یک شیفت از 8 صبح الی 13  / روزهای زوج دختر و روز های فرد پسر

                       

پرسنل :  یک مربی مسئول فرهنگی-یک نفر نیروی هنری (مربی خوشنویسی)- 1 نفر خدمات

                       

شرایط عضویت :               داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۲۰۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

________________________________________

نشانی :   شوشترفرهنگشهرخ عمارلاین یک شرقی

جنب رستوران فرهنگیان تلفن :  06136234720

مسئول مرکز :خانم صدیقه باقریان زاده

 

اخبار مرکز:

 

 

  • // - 07:02
  • تعداد بازدید: 6492
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دوازدهمین نشست انجمن عکاسان نوجوان استان خوزستان مجازی برگزار شد

دوازدهمین نشست انجمن عکاسان نوجوان کانون پرورش فکری استان خوزستان در فضای مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، در این نشست معصومه آقایی، کارشناس ارشد عکاسی و مربی فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که به‌عنوان مدرس حضور داشت به تشریح مستند نگاری و نحوه استفاده از دوربین به‌عنوان ابزار ثبت کننده پرداخت.

 او در ادامه زیر شاخه‌های مستند نگاری شامل: منظره نگاری، عکاسی سفر و معماری، قوم‌نگاری، مکان نگاری، عکاسی خبری و مستند اجتماعی را برای نوجوانان عضو انجمن عکاسان خوزستان تشریح کرد.

آقایی در ادامه با اشاره به این‌که عکاسی مستند باید بی‌طرف بوده و عکاس اجازه دست‌کاری در عکس‌های مستند را ندارد با ارائه نمونه عکس از سفر، جنگ، خاورمیانه، و معرفی اولین عکاسان مستند اجتماعی، عکاسی ایران در دوران ناصرالدین‌شاه توضیحاتی به نوجوانان ارائه کرد.

این مدرس عکاسی در پایان کارگاه با ارائه یک کلیپ برای تفهیم بهتر شرایط آغاز مستند نگاری بر کمک گرفتن از محیط اطراف و تحقیق در رابطه با محیط در خلق عکس‌های زیبا تأکید کرد.

گفتنی است: دوازدهمین نشست انجمن عکاسان نوجوان کانون پرورش فکری استان خوزستان با حضور معصومه آقایی، کارشناس ارشد عکاسی و مربی فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در مرکز نجوم دماوند، شهناز ممبنی، کارشناس هنری کانون استان خوزستان، مینا کردانی، نماینده انجمن و جمعی از اعضا و مربیان علاقه‌مند، با موضوع انسان و محیط پیرامونش در فضای اختصاصی این انجمن به نشانی khz.kpf.ir/neshast برگزار شد.

 

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت