این مرکز در سال 1379 افتتاح گردید و تا این لحظه فعالیت خود را با کارگاه های فرهنگی و هنری  ادامه داده است.

در حال حاضر این مجموعه دارای 11856جلد کتاب ثبت شده و با مساحت حدود 450متر مربع دارای سالن مطالعه ، سالن آمفی تئاتر و 4 فضای مجزا جهت برگزاری فعالیت فرهنگی و هنری برای اعضا می باشد.

خدمات مرکز :  اجرای فعالیت های فرهنگی و هنری ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی هنری  

بخش های مرکز : سالن مطالعه در مساحت  110 متر مربع ، سالن آمفی تئاتر در مساحت70 متر مربع 

کلاسهای : سفال در مساحت 35 متر ، نقاشی ، خوشنویسی و قصه گویی هر کدام درحدود مساحت 15 متر مربع

خدمات فراگیر : ندارد.

روز و ساعات فعالیت : همه روزه یک شیفت از 8 صبح الی 13:30

روزهای زوج : پسر  روزهای فرد : دختر

پرسنل :  1 نفر مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 2نفر نیروی هنری - 1 نفر خدمات            

شرایط عضویت :    داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه برای عضویت در مرکز حقیقی

______________

نشانی : پارک نارنج – جنب پل هوایی مرکز شماره 2 دزفول   تلفن :42227054           

مسئول مرکز : خانم مرجان جمشیدی 

 

اخبار مرکز:

 

  • 1404/05/05 - 18:10
  • تعداد بازدید: 1610
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با مشارکت کانون پرورش فکری خوزستان و بسیج شهید تندگویان؛

نشست هماهنگی برگزاری موکب فرهنگی کودک و نوجوان ویژه اربعین در مرز چذابه

به منظور برنامه‌ریزی و هماهنگی جهت برپایی موکب فرهنگی کودک و نوجوان در اربعین حسینی، نشست مشترکی میان مسئولین کانون پرورش فکری خوزستان و بسیج شهید تندگویان برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری خوزستان، نشست هماهنگی جهت برگزاری موکب فرهنگی کودک و نوجوان ویژه اربعین با حضور مسئولان کانون پرورش فکری خوزستان و معاونت فرهنگی بسیج شهید تندگویان در روز یکشنبه ۵ مردادماه ۱۴۰۴ در دفتر معاونت فرهنگی بسیج شهید تندگویان برگزار شد.

در این نشست که با حضور داریوش آقاسی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان، جمال ضیغمی معاون فرهنگی و سیدامین کشاورز مسئول حراست کانون خوزستان و رضا عزیزی معاون فرهنگی بسیج شهید تندگویان برگزار شد، برنامه‌ریزی‌ها و هماهنگی‌های لازم برای برپایی موکب فرهنگی ویژه کودک و نوجوان به مدت یک هفته در مرز چذابه انجام گرفت. این موکب با هدف ارائه خدمات فرهنگی، هنری و ادبی به کودکان و نوجوانان زائر، با همکاری مربیان و کانون‌یاران مراکز فرهنگی‌هنری کانون استان خوزستان راه‌اندازی خواهد شد.

موکب فرهنگی کودک و نوجوان، محیطی معنوی را برای نسل آینده در مسیر پیاده‌روی اربعین فراهم می‌کند و تلاش دارد مفاهیم تربیتی و ارزشی عاشورا را با زبان هنر و ادبیات کودکانه به زائران کودک و نوجوان منتقل کند.

لازم به ذکر است موکب اربعین کانون پرورش فکری در مرز شلمچه نیز برپا خواهد شد و به ارائه خدمات فرهنگی ویژه کودکان و نوجوانان خواهد پرداخت.

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت