این مرکز در سال 1379در ساختمان کنونی خودافتتاح و آغاز به کار نمودوتا این لحظه فعالیت های خود را با کارگاه

های فرهنگی،هنری وادبی ادامه داده است .

در حال حاضر این مجموعه  7603 جلد کتاب دارد و با دارا بودن فضایی بالغ بر مساحت 375متر مربع دارای سالن

مطالعه کودک ونوجوان می باشد.

خدمات مرکز:  کارگاه های فرهنگی ،هنری ویژه گروه سنی 4سال کامل تا 17 سال،اجرای فعالیتهای ویژه اعضا مجازی

برخط(فعالیت اعضا حقیقی به دلیل محدودیتهای کرونایی تا اطلاع ثانوی لغو می باشد)،برگزاری کارگاه های تخصصی

وفعالیتهای فرهنگی،هنری وادبی

بخشهای مرکز: کتابخانه کودک ونوجوان- دو کلاس مجزا جهت اجرای فعالیتهای فرهنگی، هنری وادبی

امکانات ویژه:  سالن مطالعه اعضا کودک ونوجوان-دوکلاس مجزا

امکانات کارگاهی:  دارد.

خدمات فراگیر:  ندارد.

روز و ساعت فعالیتها: مرکز در یک شیفت و از ساعت 8الی13ظهر دایر می باشد. روزهای زوج ویژه حضور دختران و روزهای فرد ویژه حضور پسران می باشد.

پرسنل:  1 مربی مسئول،1 مربی فرهنگی،1،مربی هنری-مرکز نیروی خدمات ندارد.

شرایط عضویت: داشتن حداقل 6سال کامل تا 17سال،شهریه 12000تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

.............................................................................................................

نشانی:   بلوار آیت الله خامنه ای،جنب پارک شقایق،روبه روی سازمان بیمه ی تامین اجتماعی.

تلفن:   52229008-061

مسئول مرکز:زینب  مقدم

 

اخبار مرکز:

 

  • // - 11:09
  • تعداد بازدید: 6666
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
محسن حسینی شاعر و نویسنده

نگاهِ شاعرانه ، باید منحصر به فرد باشد

محسن حسینی شاعر و نویسنده لرستانی معتقد است: آنچه در سرودن شعر اهمیت ویژه ای دارد، زاویه ی دید، نحوه ی برخورد با موضوع و نوع گفتن است که باید منحصر به فرد باشد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان،  محسن حسینی شاعر و نویسنده لرستانی، در دوازدهمین نشست مجازی انجمن شاعران نوجوان صبا اهواز،  با بیان این مطلب گفت: باید توجه داشته باشیم که در شعر  رویکردهای تازه ،  ساختار شکنی مفید  و دید  نو، ایجاد کنیم  تا اثر جذاب تر  باشد و مخاطب از دریچه ی نگاه شاعر جهان شعر  را کشف کند و نکته ی مهم برخورد شاعرانه با موضوع است و کشف چیزهایی که به ذهن هر کس خطور نمی کند.

این شاعر و نویسنده، شعر و داستان را دو گونه ی قدرتمند و پر خواننده  برای بیان حرف ها و دغدغه های انسانی،  در ادبیات دانست و توضیح داد: شعر مجموعه ای از آرایه های ادبی ست که در یک ساختار به هم پیوسته ترکیب می شوند.  در این میان باید به مرز میان شعر و متن ادبی توجه کنیم چرا که رعایت نکردن این مورد ، موجب می شود که اثر به ثمر ننشیند و به هدف خویش نرسد.

او  تاکید کرد: هنگام سرودن شعر باید  مراقب باشیم که در دام متن نیفتیم و در واقع اجازه ندهیم که پروانه ی شعر در تارهای عنکبوت متن گرفتار شود.

مربی ادبی با سابقه ی کانون استان لرستان  در ادامه به لزوم رعایت ایجاز در شعر اشاره کرد و افزود: کار شاعر این است که مختصر و مفید حرف بزند و  یکی از روش های ایجاز این است که  به مخاطب اجازه دهیم  در سرودن شعر همراهمان شود.

حسینی در ادامه،  بیان کرد:  شاعر باید اقدام به  هرس کردن شعر خویش کند و توجه داشته باشد که  وقتی قرار است همه چیز را  بگوید، اجازه ی تامل  را از مخاطب خویش سلب می کند .

تشخیص، مراعات نظیر،   سنخیت میان  عناصر مختلف تشبیه، ماهیت مجاز و  واج آرایی در شعر ازجمله موارد دیگری بود که مولف کتاب "در گلوی ساعت شنی" ،   به تشریح آن‌ها برای نوجوانان شرکت‌کننده در این نشست پرداخت.

بر اسای این گزارش کیمیا نوروزی، پرنیان عالی محمودی، وحید شهپری و سارا دهقانیان  ازجمله نوجوانانی بودند که در این نشست به اشتراک‌گذاری و خوانش آثار خود پرداختند.

گفتنی است: دوازدهمین   نشست انجمن شاعران نوجوان صبا اهواز که در  ۱۸ اسفندماه ۱۳۹۹ و  در صفحه ی مجازی این انجمن   با حضور  مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان، کارشناس و مربیان آفرینش های ادبی ، محسن حسینی شاعر و نویسنده کشوری و  جمعی  از اعضای مراکز کانون کلان شهر اهواز  برگزار شد،  با نقد و بررسی کامل و دقیق آثار اعضا به کار خود پایان داد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت