این مرکز ازسال 1346درهمین محل فعالیت خودرا آغاز نموده ،با اجرای فعالیت های فرهنگی وهنری و ادبی درحال حاضر این مجموعه دارای 16704جلد کتاب در فضایی دلنشین با مساحت 340مترمربع دارای سالن کودک ونوجوان برای مطالعه اعضا می باشد.

خدمات مرکز: کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 4تا 17سالگی

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی ومجازی برگزاری کارگاه های تخصصی وفعالیت های فرهنگی و هنری می باشد .

بخش های مرکزی : کتابخانه کودک و نوجوان و سالن آمفی تئاتر در مساحت 140متردارای فضاوبه حیاط سبز دردور تادور سالن مرکزی به مساحت2000هزار مترمی باشد .

امکانات ویژه مرکز : سالن مطالعه کودک ونوجوان سالن آمفی تئاتر سوئیت وسه  هرکلاس 16متر دربیرون ازسالن دارد.

امکانات کارگاهی : یک کلاس سفالگری که ورودی آن بیرون از سالن مطالعه می باشد ودوکلاس داخل سالن جهت کارگاه های خوشنویسی ونقاشی می باشد .

خدمات فراگیر : ندارد

روز و ساعت فعالیت : مرکز دریک شیفت صبح از ساعت 8تا 13ظهر می باشد که روزهای زوج دختر وروزهای فرد پسر می باشد.

پرسنل : یک مسئول مرکز، یک مربی پاره وقت درهفته دوروز درمرکز می باشد ویک نفر خدمات می باشد.

شرایط عضویت : داشتن حداقل 6سال تا 17سال وپرداخت شهریه 20000هزارتومان برای عضویت درمرکز حقیقی .

نشانی مرکز : خوزستان – شوشتر – چهارراه امام خمینی – ضلع غربی  جنب ستاد نمایندگی نماینده شهر گیلانی –کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره یک

تلفن مرکز : 3625734

مسئول مرکز : مرجان کهوازی زاده

اخبار مرکز:

 

  • 1402/03/08 - 12:24
  • تعداد بازدید: 2437
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

چهارمین نشست تخصصی انجمن هنرهای تجسمی(سفال) کانون خوزستان برگزار شد

چهارمین نشست تخصصی انجمن هنرهای تجسمی(سفال) کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، چهارمین نشست تخصصی انجمن هنرهای تجسمی (سفال) با موضوع "خلاقیت در سفال" و حضور سمیه مسکین مدرس و مربی سفال و اعضای علاقه‌مند به هنر سفالگری، پنج‌شنبه ۴ خردادماه ۱۴۰۲، به میزبانی مجتمع فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اهواز برگزار شد.

سمیه مسکین هنر سفال را پیوند میان خاک، آب، آتش و ذهن خلاق سفالگر معرفی کرد که با فطرت و وجود انسان هماهنگی دارد.

وی با اشاره به فواید سفالگری تأکید کرد؛ سفالگری فواید جسمی و روحی فراوانی در پی دارد و تفکر خلاق یکی از مهم‌ترین خروجی‌های ارزشمند آن است که می‌توان از آن نام برد.

 او سفالگری را یکی از بهترین راه‌ها برای ارتباط انسان با عناصر طبیعت یعنی خاک و آب دانست و توضیح داد؛ چگونه این هنر برای افراد در سنین مختلف می‌تواند منجر به کشف پدیده‌های جدید در زندگی گردد.

وی در ادامه تصریح کرد؛ علاوه بر ارتباطی که سفالگر با اثر خود دارد، چنانچه هنرمند از کار دست خود رضایت داشته باشد، آن اثر بیان‌کننده تجسمات و تفکرات خالق خود خواهد بود.

مسکین در ادامه توضیح داد؛ گِل، خاصیت فرم پذیری بسیاری دارد و یک سفالگر می‌تواند با استفاده از این ویژگی داشتن خلاقیت و تفکر خود آثار زیبایی را خلق کند.

 این مربی هنرمند، آزادی عمل را بارزترین شاخص شکوفایی خلاقیت و نوآوری معرفی کرد و تشریح کرد؛ از آنجایی که کار با گِل فاقد الگو، مدل و نقشه از پیش مشخص شده است، آزادی عمل باعث می‌شود قوه تخیل هنرمند به کار گرفته شود و دست به آفرینش بزند، زیرا تخیل، پایه خلاقیت و نوآوری را تشکیل می‌دهد.

سمیه مسکین در پایان با اشاره به جدایی‌ناپذیر بودن دو عنصر هنر و خلاقیت عنوان کرد؛ افرادی که سفالگری و یا به اصطلاح عامیانه گل‌بازی را تجربه کرده‌اند، به مفاهیم ادراکی، بصری و در موارد چشمگیری نسبت به موقعیت‌های اجتماعی اشراف بیشتری دارند.

برگزاری کارگاه آموزشی انجام کار خلاق با گِل و ساخت المان‌های استان خوزستان نظیر نخل و قایق، پایان‌بخش این رویداد هنری بود که به آن پرداخته شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت