این مرکز از سال 1346 در پارکی به نام باغ ملی افتتاح گردید و فعالیت خود را آغاز نمود . تا این لحظه فعالیت خود را با کارگاه های فرهنگی و هنری و ادبی در همان پارک که به نام پارک پرندگان تغییر نام پیدا کرده ، ادامه داده است .

در حال حاضر این مجموعه دارای 11634 جلد کتاب در فضایی دلنشین با مساحت تقریبا 700 متر مربع دارای یک سالن کودک و نوجوان برای مطالعه اعضا و دو اتاق جهت برگزاری کارگاهها می باشد.

خدمات مرکز : کارگاه  هنری (خوشنویسی ) ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا 17

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی و فعالیت های فرهنگی و هنری و ادبی

بخش های مرکز :کتابخانه کودک ونوجوان

امکانات ویژه مرکز : سالن مطالعه کودک ونوجوان

امکانات کارگاهی : یک کارگاه هنری

خدمات فراگیر : ندارد.

روز و ساعات فعالیت :  مرکز در یک  شیفت از 8 صبح الی 13 ظهر/ روزهای زوج دختر و روز های فرد پسر

پرسنل : 1 مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز 1 نفر نیروی هنری - 1 نفر خدمات

شرایط عضویت : داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :  احمد آباد ، ابتدای خیابان یک اصلی ، پارک پرندگان ، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ، مرکز یک

تلفن :  53328630

مسئول مرکز : خانم فاطمه زیرک قشقایی

 

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1401/07/28 - 13:40
  • تعداد بازدید: 3548
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رییس پارک علم و فناوری خوزستان؛

خلاقیت را باید به کودکان بیاموزیم

محمد راضی جلالی، رئیس پارک علم و فناوری خوزستان چهارشنبه ۲۷ مهرماه ۱۴۰۱  در آئین اختتامیه مرحله استانی بیست و چهارمین جشنواره بین‌المللی قصه گویی گفت: خلاقیت را باید به کودکان بیاموزیم.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، محمد راضی جلالی در آیین اختتامیه مرحله استانی بیست و چهارمین جشنواره بین‌المللی قصه گویی کانون خوزستان بیان کرد: فرایند انتقال اطلاعات که در قصه‌گویی صورت می گیرد، اخلاقیات را به کودکان می آموزد، خلاقیت را رشد می‌دهد و قدرت تصمیم گیری و کنجکاوری را در آن‌ها تقویت می کند.

وی افزود: دانشجویان ما برای ورود به دانشگاه از یک سری فرایندها و موانع باید گذر کنند و ممکن است رتبه های خوبی را در کنکور کسب کنند ،اما می‌بینیم آن سطح علمی و  تعامل اجتماعی که باید در جامعه داشته باشند را ندارند و این امکان وجود دارد که در آینده ممکن است با نسلی مواجه باشیم که تخصص دارد ولی تعامل اجتماعی ندارد که یکی از مهم ترین دلایل آن می تواند دور بودن او در دوران کودکی از  فرایندهای قصه گویی باشد.

وی تاکید کرد: در قصه گویی، خلاقیت را می توانیم به کودک یاد بدهیم، خلاقیتی که می تواند در آینده از یک دانش آموخته در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد یک فناور بسازد و فرد را به سمت تفکر خلاق سوق دهد و در نهایت استقلال فکری را در او تقویت کند و او را به فردی مستقل و کار آفرین تبدیل کند و نیازمند آن نباشد که برای معیشت خود در یکی از سازمان های دولتی استخدام شود. 

رییس پارک علم و فناوری خوزستان در پایان گفت: در پارک علم  وفناوری خوزستان بیش از ۳۵۰۰ نفر شاغل در حوزه های مختلف داریم و در حوزه کودکان نیز هم در بحث صنایع خلاق هم رباتیک و فعالیت های آموزشی اقدامات خوبی در حال انجام است.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت