این کتابخانه پستی  در سال بهمن ماه ۱۳۹۷ در شوشتر فعالیت خود را آغاز نمود

 این مرکزدارای ۴۳۸۰جلد کناب درفضایی دلنشین با مساحت ۱۶مترمربع( یک اتاق چهار در چهار) واقع شده

در قسمت غربی مرکز فرهنگی هنری شماره ۱ واقع شده.

 خدمات مرکز: دادن و پس گرفتن کتاب به روستاها و حومه شهرکه با وسیله ی نقلیه ی خودرو انجام می.گیرد.

اهم فعالیت این مرکز در زمان عادی امانت کتاب است و اکنون که کرونا وجود دارد در فضای مجازی فعالیت های فرهنگی را به اجرا می گذاردشرایط عضویت:

ویژه گروه سنی۶تا۱۷سال است.

شهریه ی عضویت رایگان است.

 فقط امانت دادن کتاب به روستاها و مناطق محروم اطراف و حومه  شهر می باشد اکنون که در زمان کرونا قرار داریم و فعالیت‌های فرهنگی خود را در فضای مجازی به انجام می رساند.. که در زمان و روزهای عادی با سرویس کتاب‌ها به دست اعضای مرکز در روستاها رسانده می شد .

خدمات فراگیر ندارد .

روز و ساعت فعالیت مرکز از از ساعت ۸ صبح الی۱۳عصر.

در روزهای تمام هفته امانت دادن کتاب انجام میشد.

 پرسنل: یک مربی فرهنگی دارد خدمات که با مرکز یک  مشترک میباشد.

 نشانی : شوشتر خیابان امام خمینی ضلع غربی جنب دفتر نماینده شهر تلفن۰۶۱۳۶۲۱۱۲۱۷

    کبری صیادی زاده

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1400/07/29 - 10:26
  • تعداد بازدید: 5577
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری هفدهمین نشست انجمن شاعران نوجوان مراکز کانون حوزه‌ی گتوند

هفدهمین نشست انجمن شاعران نوجوان آیینه‌های ناگهان مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گتوند، شوش و شوشتر، به‌صورت مجازی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، هفدهمین نشست انجمن شاعران نوجوان آیینه‌های ناگهان مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گتوند، شوش و شوشتر، با موضوع نقد و بررسی آثار نوجوانان و با حضور طیبه پوربصیری، منتقد ادبی خوزستانی، کارشناسان و مربیان واحد آفرینش‌های ادبی کانون استان و اعضای مراکز کانون شهرستان‌های گتوند، شوش و شوشتر، در صفحه مجازی این انجمن تشکیل شد.
پوربصیری در این نشست گفت: خواندن شعرهای خوب باعث می‌شود که هنگام سرودن تصاویر محکم‌تری خلق کنیم، در واقع ذهن ما اگر از تصاویر خوب تغذیه شود تراوشات بهتری خواهد داشت.
 او تأکید کرد: یک شعر خوب باید انتظارات روحی مخاطب را برآورده کند و قالب و فرم اندیشه‌ی ما باید، خاصیت زیباشناسانه داشته باشد و مخاطب امروز را به وجد آورد.
 این منتقد ادبی خوزستانی در تعریف شعر بیان کرد: جابه‌جا کردن افعال و ازدحام آرایه‌ها دلیل شعر شدن یک اثر نیست، بلکه شعر باید در ذات خودش شعر باشد و جوهره‌ی شعری باید در نهاد یک اثر باشد.
پوربصیری با اعتقاد به اینکه تکرار در شعر باید هدف‌دار باشد افزود: ذهن شاعر باید سرشار از واژه‌ها و مفاهیم و تعابیر تازه باشد تا از تکرارهای بیهوده رها شود.
شناخت مختصات شعر، رعایت یکدستی اثر، ایجاز و هرس کردن کلام، از جمله موارد دیگری بود که مربی ادبی کانون خوزستان در پایان این نشست مجازی به تشریح آن‌ها برای نوجوانان شرکت‌کننده در نشست پرداخت.
بر اساس این گزارش، هفدهمین نشست انجمن شاعران نوجوان آیینه‌های ناگهان مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گتوند، شوش و شوشتر،، با سرپرستی سکینه ظهراب‌زاده و نقد و بررسی کامل و دقیق آثار اعضا به کار خود پایان داد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت