این کتابخانه پستی  در سال بهمن ماه ۱۳۹۷ در شوشتر فعالیت خود را آغاز نمود

 این مرکزدارای ۴۳۸۰جلد کناب درفضایی دلنشین با مساحت ۱۶مترمربع( یک اتاق چهار در چهار) واقع شده

در قسمت غربی مرکز فرهنگی هنری شماره ۱ واقع شده.

 خدمات مرکز: دادن و پس گرفتن کتاب به روستاها و حومه شهرکه با وسیله ی نقلیه ی خودرو انجام می.گیرد.

اهم فعالیت این مرکز در زمان عادی امانت کتاب است و اکنون که کرونا وجود دارد در فضای مجازی فعالیت های فرهنگی را به اجرا می گذاردشرایط عضویت:

ویژه گروه سنی۶تا۱۷سال است.

شهریه ی عضویت رایگان است.

 فقط امانت دادن کتاب به روستاها و مناطق محروم اطراف و حومه  شهر می باشد اکنون که در زمان کرونا قرار داریم و فعالیت‌های فرهنگی خود را در فضای مجازی به انجام می رساند.. که در زمان و روزهای عادی با سرویس کتاب‌ها به دست اعضای مرکز در روستاها رسانده می شد .

خدمات فراگیر ندارد .

روز و ساعت فعالیت مرکز از از ساعت ۸ صبح الی۱۳عصر.

در روزهای تمام هفته امانت دادن کتاب انجام میشد.

 پرسنل: یک مربی فرهنگی دارد خدمات که با مرکز یک  مشترک میباشد.

 نشانی : شوشتر خیابان امام خمینی ضلع غربی جنب دفتر نماینده شهر تلفن۰۶۱۳۶۲۱۱۲۱۷

    کبری صیادی زاده

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1400/07/20 - 13:44
  • تعداد بازدید: 5657
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون فرهنگی کانون خوزستان

ارتباط با طبیعت موجب نشاط کودکان می‌شود

معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان معتقد است: وظیفه اولیا و مربیان این است که لذت کشف طبیعت را برای کودکان فراهم کند.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، بهرام یارزاده دهکردی، که هم‌زمان با پنجمین روز از هفته ملی کودک در کارگاه آموزشی «کودک، محیط زیست، حال خوش زندگی»، سخن می‌گفت با بیان این مطلب تأکید کرد: این آموزش‌ها از خانه شروع و در مدرسه، جامعه و رسانه‌ها تکمیل می‌شود و موجبات تشویق کودکان به افزایش ارتباط با طبیعت را فراهم می‌کنند.

او در ادامه با یادآوری اینکه برای یافتن طبیعت مجبور نیستیم راه خیلی دور برویم و طبیعت در اطراف ما وجود دارد، افزود: برای کودکان، باغچه‌ی خانه، فضای سبز محله و باغچه مدرسه جذاب است و کودکان معمولاً با طبیعت نزدیک به خانه ارتباط عمیق‌تری شکل می‌دهند.

یارزاده دهکردی با اعتقاد به اینکه نباید نگران برنامه‌ریزی دقیق فعالیت‌های کودک در منطقه طبیعی باشیم عنوان کرد: چیزی که در واقع کودکان نیاز دارند در اختیار داشتن زمان آزاد کافی برای درگیر کردن تمام حواسشان با طبیعت و استفاده از تخیل است.

او تشریح کرد: لازم نیست یک متخصص در زمینه علوم زیستی و محیط‌ زیست باشیم. مهم‌ترین نکته، نشان دادن این است که برای فعالیت‌های بیرون از خانه ارزش قائلیم و برای لذت بردن از زیبایی‌های طبیعی آماده ایم.

معاون فرهنگی کانون استان خوزستان با بیان اینکه همواره باید به یاد داشته باشیم که ایجاد فضایی برای پرسشگری مهم‌تر از یافتن پاسخ‌هاست، خاطر نشان کرد: باید به کودکان فرصت آزادی و یادگیری بدهیم و از آن دسته والدینی نباشیم که مدام بالای سر فرزندشان چرخ می‌زنند، هر حرکت او را زیر نظر دارند و مدام به کودک «نه» می‌گویند؛ بلکه در حاشیه بایستیم و زمانی به دنبال آن‌ها برویم که واقعاً نیاز به کمک داشته باشد.

او توضیح داد: مهم نیست آب‌وهوا چگونه است یا چه ساعتی از روز است، برای افزایش ارتباط کودکان با طبیعت، شما می‌توانید به همراه آن‌ها به طبیعت بروید و فرصت جستجوگری را برایشان فراهم کنید.

این مسئول فرهنگی با اظهار اینکه باید به کودکان اجازه‌ی کودکی کردن بدهیم گفت: باید هنگام برقراری ارتباط کودکان با طبیعت به آن‌ها اجازه‌ی ریسک کردن بدهیم.

گفتنی است: کارگاه‌های آموزشی «کودک، محیط‌ زیست، حال خوش زندگی» به همت واحد آموزش و پژوهش کانون پرورش فکری استان خوزستان با همکاری اداره کل حفاظت محیط زیست این استان، به مناسبت هفته‌ی ملی کودک با حضور کارشناسان اداره کل حفاظت محیط زیست خوزستان، با شعار «حال خوش کودکی، رنگ خوش زندگی» ویژه‌ی مربیان مراکز کانون خوزستان، با رویکرد کودک و میراث طبیعی، از شنبه ۱۷ مهرماه ۱۴۰۰ هم‌زمان با هفته‌ی ملی کودک آغاز شده و تا چهارشنبه ۲۱ مهرماه ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت