کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مرکز منیوحی در اسفند ماه سال 1381 تاسیس شد و در فروردین ماه سال 1382 فعالیت  خود را آغاز نمود و تا این لحظه فعالیت های خود را با کارگاه های فرهنگی هنری و ادبی ادامه داده است .

در حال حاضر این مجموعه دارای  1022  جلد کتاب در فضایی دلنشین با مساحت 130مترمربع برای مطالعه اعضا می باشد.

خدمات مرکز : کارگاه های ادبی ویژه گروه سنی 7 تا 17 سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضای حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی و فعالیت های فرهنگی هنری و ادبی

بخش های مرکز: سالن کتابداری به مساحت 130 متر و اتاق بازی به مساحت 14 متر

امکانات ویژه مرکز: سالن مطالعه کودک و نوجوان / اتاق بازی

خدمات فراگیر : ندارد

روز و ساعت فعالیت : مرکز دریک شیفت صبح از 8 تا 13 روز های زوج پسر و روزهای فرد دختر

پرسنل : 1 نفر مسؤل مرکز – 1 مربی فرهنگی – 1 خدمات

شرایط عضویت : داشتن حداقل 6  تا 17 سال و پرداخت 20000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی : منیوحی – کوت شنوف – جنب تعاونی روستاییان – کانون پرورش فکری مرکز منیوحی

تلفن : 06153395405

مسؤل مرکز : خدیجه خزاعلی

 

 

اخبار مرکز:

 

 

 

  • 1400/08/24 - 16:13
  • تعداد بازدید: 5447
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
بهیه لاهیجی، صاحب کتاب‌فروشی و فعال کتاب‌خوانی:

کتاب‌فروشی حلقه‌ی نهایی ارتباط با مردم است

بهیه لاهیجی صاحب کتاب‌فروشی و فعال کتاب‌خوانی، معتقد است: کتاب‌فروشی حلقه‌ی نهایی ارتباط با مردم است چرا که لابه‌لای کلمه‌ها می‌توان قدم زد و با آن‌ها به زیستن پرداخت، گاهی آن‌قدر دیوارها بلند است و پنجره‌ها بسته‌اند که تنها کلمه است که پرواز می‌کند و آزادی را به ارمغان می‌آورد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، بهیه لاهیجی، که در نخستین نشست ادبی استانی «برگ‌های شیرین پاییز» سخن می‌گفت با بیان این مطلب تأکید کرد: باید کودکان را با کتاب آشنا کرد و این مسئله از خانواده آغاز می‌شود، عمل و رفتار پدر و مادر بر کودک تأثیر می‌گذارد، مثلاً تشکیل دورهمی های کتاب‌خوانی در خانواده می‌تواند گامی مؤثر در این مسیر باشد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه باید در زندگی خلوتی با کتاب و تفکر داشته باشیم، بیان کرد: خواندن کتاب، اندیشه‌ی ما را گسترش داده و موجب تقویت بیان و سواد انسان می‌شود.

این فعال کتاب‌خوانی با بیان اینکه برای کودکان نباید به خواندن کتاب درسی بسنده کرد، اظهار داشت: در حاشیه‌ی هر درس، کتابی مرتبط وجود دارد که می‌توان با توجه به علاقه‌مندی کودک برای او تهیه کرد، باید با تشویق بچه‌ها به کتاب خواندن و در نظر گرفتن جایزه برای آنان در ازای مطالعه، کودک را آگاه بار بیاوریم و توانایی تشخیص خواسته‌های معقول و نامعقول را به او عطا کنیم.

او تشریح کرد: باید در این زمینه به کودک حق و حقوق بدهیم، مثلاً کتابخانه مستقل و وسایل جداگانه نقاشی و پرورش خلاقیت برایش در نظر گرفته و با شرح سرگذشت بزرگان به او یادآور شویم که در ازای زحمت به موفقیت می‌رسد.

صاحب باسابقه‌ی کتاب‌فروشی آهار در پایان این نشست، کتاب‌های مهدی رجبی، سوسن طاقدیس، هوشنگ مرادی کرمانی و سیلور استاین را، کتاب‌هایی مناسب برای مطالعه‌ی کودکان و نوجوانان دانست.

گفتنی است: نخستین نشست ادبی استانی «برگ‌های شیرین پاییز» به مناسبت هفته‌ی کتاب و کتاب‌خوانی، با سرپرستی طیبه پوربصیری و حضور بهیه لاهیجی، صاحب باسابقه‌ی کتاب‌فروشی و فعال کتاب‌خوانی، معاونت فرهنگی کانون خوزستان،، کارشناسان ادبی و فرهنگی خوزستان، مربیان کانون سراسر استان و جمع گسترده‌ای از اعضای مراکز کانون استان خوزستان، در صفحه‌ی مجازی همایش‌های ادبی خوزستان، برگزار شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت