این مرکزدر مهرماه سال 97بصورت پایگاه با همکاری استانداری خوزستان در راستای طرح کاهش آسیب های اجتماعی در منطقه ملاشیه اهواز افتتاح گردید وسه ماه بعد از شروع کار این پایگاه با گرفتن کد به عنوان یکی از مراکز رسمی کانون پرورش فکری در آن منطقه به کار خود ادامه داد.

در حال حاضر این مرکز در منطقه حاشیه و محروم با مساحت 200 متر مربع وحدود 5000 جلد کتاب برای اعضا می باشد.

خدمات مرکز : ارائه برنامه های متداول فرهنگی ، هنری و ادبی و بدلیل تک نیرو بودن و نداشتن مربی هنری و ادبی  کارگاههای تخصصی ویژه برگزار نمیگرد

بخش های مرکز: یک سالن در حیاط مرکز که جهت پخش فیلم و نمایش در نظر گرفته شده ولی هنوز تجهیز نشده است و یک سالن اصلی جهت مطالعه و امانت کتاب و 3 کلاس جهت اجرای فعالیت ها

امکا نات ویژه : ندارد

امکانات کارگاهی :ندارد

خدمات فراگیر : ندارد

روز و ساعت فعالیت مرکز : 8 الی 13 / روزهای زوج دخترها و روز های فرد پسرها

پرسنل : یک مربی مسئول و یک خدمات

شرایط عضویت : 6تا 17 سال و عضویت رایگان

.......................................................................................

نشانی : خوزستان – اهواز – ملاشیه خ 8

تلفن : -

مسئول مرکز: مینا مشتری

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1402/04/14 - 16:50
  • تعداد بازدید: 2108
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
هم‌زمان با روز قلم در کانون خوزستان برگزار شد؛

نشست نقد و بررسی کتاب "پرنده‌ای بود که شباهت به هیچ پرنده‌ای نداشت"

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان به مناسبت روز قلم، نشست نقد و بررسی کتاب "پرنده‌ای بود که شباهت به هیچ پرنده‌ای نداشت" را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، بخش مکاتبه‌ای آفرینش‌های ادبی و واحد کارشناسی هنری کانون استان به منظور بزرگداشت روز قلم، چهارمین نشست نقد و بررسی «اقلیم قلم» را با موضوع کتاب "پرنده‌ای بود که شباهت به هیچ پرنده‌ای نداشت"، امروز چهارشنبه ۱۴ تیرماه ۱۴۰۲ با حضور خدیجه مختبا مربی فرهنگی کانون استان و جمعی از مربیان و اعضای علاقه‌مند ادبیات کودک و نوجوان، به صورت مجازی در فضای اسکای روم معاونت فرهنگی استان برگزار کرد.

مختبا با اشاره به اینکه احمدرضا احمدی، نویسنده کتاب، آنچه که در ذهن دارد را با استفاده از کلمات ساده اما با نگاهی شاعرانه به رشته تحریر درآورده است گفت: کتاب "پرنده‌ای بود که شباهت به هیچ پرنده‌ای نداشت" مفاهیم عمیقی از جمله معانی عرفانی، فلسفی و خودشناسی را در بر دارد و در سطحی است که می‌تواند ذهن مخاطب را درگیر محتوای کتاب کند.

او دارا بودن محتوایی با لایه‌های پنهانی را، از ویژگی‌های بارز این کتاب عنوان کرد و افزود: هر مخاطب با توجه به افکار خردمندانه خود می‌تواند برداشتی متفاوتی از متن آن داشته باشد.

مهمان این نشست ادبی، استفاده از واژه‌هایی همچون چاه، پرنده، آینه، بهار، شب و... را از جمله نمادهایی با دید شاعرانه دانست و اضافه کرد؛ نویسنده با تلفیقی از تصاویر و نگاهی متفاوت از مفاهیم، اثری متفاوت را خلق کرده است تا علاوه بر طرح‌های زیبا، به نکات آموزنده‌ای اشاره کند و باعث تشویق خواننده به تفکر درباره مسائل مطرح شده در داستان‌ شود.

وی در ادامه به تفسیر هر کدام از نمادها موجود در کتاب پرداخت و با بیان احساسات متفاوتی از نگاه خواننده، داستان کتاب "پرنده‌ای بود که شباهت به هیچ پرنده‌ای نداشت" را مورد نقد و بررسی قرار داد.

در پایان این رویداد ادبی، مربیان و اعضای شرکت کننده با بیان برداشت های متفاوت از داستان کوتاه احمدرضا احمدی، دیدگاه‌های خود را نسبت به این اثر ادبی بیان کردند.

نشست نقد و بررسی کتاب "پرنده‌ای بود که شباهت به هیچ پرنده‌ای نداشت"

نشست نقد و بررسی کتاب "پرنده‌ای بود که شباهت به هیچ پرنده‌ای نداشت"

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت