این مرکز از سال 1379 با معماری خاص کتابخانه کودک و نوجوان افتتتاح شد و در سال 1380 فعالیت های فرهنگی و هنری خود را با یک مسئول و یک خدمات و چند مربی آزاد شروع کرد.

در حال حاضر این مرکز با 11294 جلد کتاب در فضایی آرام و دلنشین و با مساحتی بالغ بر 450متر مربع دارای سالن کودک و نوجوان برای استفاده اعضا می باشد.

خدمات مرکز : اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه تخصصی هنرهای بومی و نوشتن خلاق

برگزاری کلاس های آزاد نقاشی و طراحی

بخش های مرکز: کتابخانه کودک و نوجوان، سالن نمایش

امکانات ویژه مرکز: سالن مطالعه کودک و نوجوان، سالن نمایش، 3 کلاس، آبدار خانه، سرویس بهداشتی

امکانات کارگاهی: ندارد

امکانات فراگیر : ندارد

روز و ساعت فعالیت: مرکز در تمام روزهای هفته از شنبه تا پنجشنبه ساعت 8 الی 14 ظهر فعالیت دارد / روزهای زوج پسر و روزهای فرد دختر

پرسنل: 1نفر مسیول مرکز، 1نفر مربی فرهنگی، 1نفر خدمات

شرایط عضویت: داشتن حداقل 6 سال تا 17 سال و پرداخت شهریه 20000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

 

نشانی:  شادگان،  خیابان ولایت- بلوار کشاورز- جنب مدرسه استثنایی بهار انقلاب

تلفن : 53727015        

مسئول مرکز: البوغبیش

اخبار مرکز:

 

 

  • 1400/07/29 - 10:26
  • تعداد بازدید: 5564
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری هفدهمین نشست انجمن شاعران نوجوان مراکز کانون حوزه‌ی گتوند

هفدهمین نشست انجمن شاعران نوجوان آیینه‌های ناگهان مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گتوند، شوش و شوشتر، به‌صورت مجازی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، هفدهمین نشست انجمن شاعران نوجوان آیینه‌های ناگهان مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گتوند، شوش و شوشتر، با موضوع نقد و بررسی آثار نوجوانان و با حضور طیبه پوربصیری، منتقد ادبی خوزستانی، کارشناسان و مربیان واحد آفرینش‌های ادبی کانون استان و اعضای مراکز کانون شهرستان‌های گتوند، شوش و شوشتر، در صفحه مجازی این انجمن تشکیل شد.
پوربصیری در این نشست گفت: خواندن شعرهای خوب باعث می‌شود که هنگام سرودن تصاویر محکم‌تری خلق کنیم، در واقع ذهن ما اگر از تصاویر خوب تغذیه شود تراوشات بهتری خواهد داشت.
 او تأکید کرد: یک شعر خوب باید انتظارات روحی مخاطب را برآورده کند و قالب و فرم اندیشه‌ی ما باید، خاصیت زیباشناسانه داشته باشد و مخاطب امروز را به وجد آورد.
 این منتقد ادبی خوزستانی در تعریف شعر بیان کرد: جابه‌جا کردن افعال و ازدحام آرایه‌ها دلیل شعر شدن یک اثر نیست، بلکه شعر باید در ذات خودش شعر باشد و جوهره‌ی شعری باید در نهاد یک اثر باشد.
پوربصیری با اعتقاد به اینکه تکرار در شعر باید هدف‌دار باشد افزود: ذهن شاعر باید سرشار از واژه‌ها و مفاهیم و تعابیر تازه باشد تا از تکرارهای بیهوده رها شود.
شناخت مختصات شعر، رعایت یکدستی اثر، ایجاز و هرس کردن کلام، از جمله موارد دیگری بود که مربی ادبی کانون خوزستان در پایان این نشست مجازی به تشریح آن‌ها برای نوجوانان شرکت‌کننده در نشست پرداخت.
بر اساس این گزارش، هفدهمین نشست انجمن شاعران نوجوان آیینه‌های ناگهان مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گتوند، شوش و شوشتر،، با سرپرستی سکینه ظهراب‌زاده و نقد و بررسی کامل و دقیق آثار اعضا به کار خود پایان داد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت