این مرکزپس از آماده سازی وتجهیز شدن از آذر ماه1386کارخود را آغاز کرده.

مساحت فضای مرکز 600 متر مربع است ودارای سالن کودک ونوجوان برای مطالعه است .

در حال حاضراین مجموعه دارای    8000   جلد کتاب می باشد.

خدمات مرکز:اجرا کارگاههای فرهنگی وهنری ویژه گروه های سنی6 تا 16 سال

اجرای فعالیتهای فرهنگی وهنری ویژه: اعضا حقیقی ومجازی.

بخش های مرکز: کتابخانه کودک ونوجوان/سالن آمفی تئاتربه مساحت 200 متر مربع

امکانات ویژه مرکز:سالن مطالعه کودک ونوجوان/سالن آمفی تئاتر/کارگاه هنری

امکانات کارگاهی:یک کارگاه هنری

خدمات فراگیر:ندارد

روز وساعات فعالیت:مرکز در یک شیفت از8 صبح الی14 عصرفعالیت دارد.روزهای زوج دختروروزهای فرد پسر

پرسنل:2مربی فرهنگی/1نفر مسئول مرکز/1نیروی هنری/1نفر خدمات

شرایط عضویت:داشتن حداقل 6 سال تا 16 سال وپرداخت شهریه برای عضویت در مرکز حقیقی ومجازی

نشانی:خوزستان/دزفول-نمازجمعه.خیابان بدر .نبش غدیر. جنب پارک خیبر/کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان شماره3

تلفن:06142323110

مسئول مرکز:آمنه معزی

 

 

اخبار مرکز:

 

  • // - 08:52
  • تعداد بازدید: 6362
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزیدگان دومین مهرواره عکس «قهرمان خانه ما» معرفی شدند

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان، برگزیدگان دومین مهرواره عکس «قهرمان خانه ما» را، در سطح استان، معرفی کرد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، برگزیدگان دومین مهرواره عکس «قهرمان خانه ما»، که با محوریت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار شد، از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان معرفی شدند.

بر اساس بیانیه‌ی هیئت‌داوران این مهرواره، در گروه سنی بالای ۷ سال (نوخوان)، علیرضا کوتی از هویزه و طاها غزالان از سوسنگرد، رتبه‌های برگزیده‌ را از آنِ خود کردند.

همچنین در گروه سنی بالای ۹ سال (نونهال)‌، اسما سادات عوض پور و ابوالفضل میری هر دو از شهرستان شوش، موفق به دریافت مقام‌های برگزیده شدند.

بر اساس این گزارش در گروه سنی بالای ۱۲ سال (نونگاه)، مهزیار هرمزی نژاد از رامهرمز و در بخش مربیان، ارمغان کاظمی، مربی فرهنگی کانون آبادان به‌عنوان دیگر برگزیدگان این مهرواره، شناخته شدند.

گفتنی است؛ فراخوان دومین مهرواره عکس «قهرمان خانه ما»، با همکاری کانون خوزستان و معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری اهواز در آذرماه ۱۳۹۹ با محوریت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و مضامین مرتبط با دفاع از میهن، منتشر شد و در مرحله پایانی آن ۶۵ اثر، از شهرهای مختلف استان خوزستان به مرحله‌ نهایی داوری راه‌یافته و با یکدیگر به رقابت پرداختند.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت