این مرکز از تیر ماه 1386با مساحت کل 1443/22 متر مربع تاسیس گردید

واز سال 1387 تا کنون فعالیت های خود را با کارگاههای فرهنگی ،هنری وادبی ادامه داده است

در حال حاضر این مجموعه دارای 7498 جلد کتاب در فضایی دلنشین با مساحت 449/48    متر مربع برای اعضا کودک ونوجوان می باشد

خدمات مرکز: کارگاه های هنری ویژه 6تا 16 سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی ومجازی

برگزاری کارگاه های فرهنگی ،هنری،ادبی

بخش های  مرکز : 3 کلاس هنری ، یک کلاس قصه گویی،سالن کتابخانه، وسالن نمایش،ابدارخانه، سرویس بهداشتی

امکانات کارگاهی : ------------

روز وساعات فعالیت: مرکز یک شیفت صبح از 8 صبح تا  14 / روزهای زوج پسر و روزهای فرد دختر

پرسنل: یک مسئول مرکز ،یک مربی فرهنگی ،یک مربی نقاشی ، یک نیروی خدمات

شرایط عضویت :داشتن حداقل 6سال تا 16 سال وپرداخت شهریه 12000تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی : اندیمشک کوی جمهوری (نیرو) فاز دوم انتهای خیابان والفجر 10

تلفن : 42667067

مسئول مرکز : خانم کمرکنی

 

.

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1399/11/08 - 12:09
  • تعداد بازدید: 5438
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
سیده محدثه حسینی شاعر و نویسنده کشور

راه رسیدن به شعر امروز، از وادی شعر کهن آغاز می‌شود

سیده محدثه حسینی شاعر و نویسنده کشور معتقد است: هیچ سپید سرایی از روز اول بهترین کارهای سپید و آزاد را ننوشته است؛ بلکه ابتدا با تکیه بر ادبیات موزونِ کهن، موسیقی شعر و چینش آهنگین کلمات را شناخته و برای رسیدن به شعر امروز، مسیری را طی کرده که از وادی شعر کهن، شروع شده است.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، سیده محدثه حسینی شاعر و نویسنده کشور در سومین نشست مجازی انجمن شاعران نوجوان آیینه‌های ناگهان مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آبادان و خرمشهر، با بیان این مطلب گفت: همه‌ی ما آدم‌ها دارای احساس و عاطفه هستیم اما همه نمی‌توانیم احساسات خود را در قالب شعر منتقل کنیم برای این کار باید تمرین کنیم و به موضوعات تکراری اطرافمان با نگاهی جدید و از دریچه‌ای تازه بنگریم.

او افزود: ویژگی خاص آثار ادبی ماندگار همین است که صاحب اثر توانسته دیگرگونه دیدن و دیگرگونه شنیدن و بیان متفاوت را تجربه کند.

حسینی تأکید کرد: شعر، سه عنصر مهم دارد که عاطفه، تخیل و اندیشه هستند و اگر بخواهیم نوشته‌های خود را به شعر نزدیک کنیم باید به سمت جور دیگر دیدن و جور دیگر گفتن برویم.

این شاعر و نویسنده، شعر را دارای دو ساختمان بیرونی و درونی دانست و اضافه کرد: اگر قالب شعر که بخشی از ساختار بیرونی آن است، مشکل داشته باشد، ذهن مخاطب درگیر مشکلات ظاهری آن می‌‌شود و کمتر رغبت می‌‌کند به آنچه شاعر گفته، گوش دهد.

حسینی توضیح داد: نمای شعر، وزن عروضی، قافیه و ردیف است. اگر این‌ها درست نباشد یعنی استخوان‌بندی بنای شعر، ضعیف و معیوب است.

مؤلف کتاب «مثل چای صبحانه» در ادامه به لزوم رعایت ایجاز در شعر اشاره کرد و گفت: اولین گام به سمت سرودن، رعایت ایجاز است و در نگارش شعر همواره باید از توصیفات اضافه و قابل حذف، پرهیز کنیم.

وی تأکید کرد: جملات خبری و گزارش گونه که حامل هیچ تصویر خیال‌انگیز و شاعرانه نیستند و نتوانسته‌اند خود را با آرایه‌های ادبی زینت ببخشند، مانع شعر شدنِ کلام می‌شوند.

مربی باسابقه‌ی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در استان گلستان در ادامه به شرح نکاتی پیرامون نوشتن متن ادبی پرداخت و گفت: در نوشته ادبی نویسنده از عنصر خیال به‌گونه‌ای هوشمندانه استفاده می‌کند که خواننده را مسحور خود کند.

حسینی در ادامه توضیح داد: برای نوشتن یک متن ادبی لازم است که مطالعه داشته باشیم. کتاب‌خوان باشیم تا بتوانیم از واژه‌ها به‌موقع و به‌جا استفاده کنیم. نه به این معنا که کتابی بنویسیم، بلکه از ترکیب درست کلمات، واژه‌های بدیع خلق کنیم.

بر اساس این گزارش، تفاوت شعر و نثر، توجه به صوت، معنا و آهنگ کلمات، خیال و عناصر آن، لزوم خلاقیت و نوآوری، ازجمله موارد دیگری بود که حسینی در این جلسه به تشریح آن‌ها برای نوجوانان شرکت‌کننده در این نشست پرداخت.

در این نشست مجازی، شکیبا جلیلیان، طراوت ریاحی و زینب شهیبی، ازجمله نوجوانانی بودند که به اشتراک‌گذاری و خوانش اشعار خود پرداختند.

گفتنی است: سومین نشست انجمن شاعران نوجوان آیینه‌های ناگهان حوزه‌ی آبادان و خرمشهر، در صفحه‌ی مجازی این انجمن با حضور، سیده محدثه حسینی شاعر و نویسنده کشور، کارشناس و مربیان آفرینش‌های ادبی کانون خوزستان و جمعی از شاعران نوجوان مراکز کانون آبادان و خرمشهر، برگزار شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت