این مرکز از تیر ماه 1386با مساحت کل 1443/22 متر مربع تاسیس گردید

واز سال 1387 تا کنون فعالیت های خود را با کارگاههای فرهنگی ،هنری وادبی ادامه داده است

در حال حاضر این مجموعه دارای 7498 جلد کتاب در فضایی دلنشین با مساحت 449/48    متر مربع برای اعضا کودک ونوجوان می باشد

خدمات مرکز: کارگاه های هنری ویژه 6تا 16 سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی ومجازی

برگزاری کارگاه های فرهنگی ،هنری،ادبی

بخش های  مرکز : 3 کلاس هنری ، یک کلاس قصه گویی،سالن کتابخانه، وسالن نمایش،ابدارخانه، سرویس بهداشتی

امکانات کارگاهی : ------------

روز وساعات فعالیت: مرکز یک شیفت صبح از 8 صبح تا  14 / روزهای زوج پسر و روزهای فرد دختر

پرسنل: یک مسئول مرکز ،یک مربی فرهنگی ،یک مربی نقاشی ، یک نیروی خدمات

شرایط عضویت :داشتن حداقل 6سال تا 16 سال وپرداخت شهریه 12000تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی : اندیمشک کوی جمهوری (نیرو) فاز دوم انتهای خیابان والفجر 10

تلفن : 42667067

مسئول مرکز : خانم کمرکنی

 

.

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1400/08/11 - 09:22
  • تعداد بازدید: 5395
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری سی و ششمین نشست مجازی انجمن نویسندگان نوجوان صبا اهواز

سی و ششمین نشست انجمن نویسندگان نوجوان صبا مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کلان‌شهر اهواز به‌صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، سی و ششمین نشست مجازی انجمن نویسندگان نوجوان صبا با موضوع نقد و بررسی آثار داستانی نوجوانان و با حضور سمیه سلامی‌راد، نویسنده، مدرس، منتقد ادبیات داستانی و کارشناس آفرینش‌های ادبی استان خراسان، کارشناسان و مربیان واحد آفرینش‌های ادبی کانون استان و اعضای مراکز کانون شهرستان اهواز، در صفحه مجازی این انجمن تشکیل شد.

سلامی‌راد در ابتدای این نشست مهارت طنزنویسی را متکی بر استعداد و قریحه‌ی ذاتی دانست و افزود: از جمله راه‌حل‌های رسیدن به بهترین اصول طنزنویسی می‌توان به مطالعه‌ی زیاد، تقویت نگاه و خاص بودن آن، واقف بودن بر درک و تلقی افراد، ایجاد تضاد در ایده‌ی اولیه، انتخاب قالب مناسب، کاربرد کلام و طنز، شخصیت‌پردازی اغراق‌آمیز، گره‌گشایی غافلگیرانه و تغییر قواعد و قوانین اشاره کرد.

وی در ادامه رعایت سه نکته‌ی مهمِ آغازهای خلاق، میانه‌های باشکوه و پایان‌های حیرت‌انگیز، در نوشتن داستان را ضروری دانست و در تعریف ژانر فانتزی تشریح کرد: ژانرهای فانتزی از عناصر جادویی و فوق طبیعی تشکیل شده‌اند و بر تخیل استوار هستند، فانتزی‌های حماسی، افسانه‌ای، اساطیری، حیوانات و‌.... از انواع داستان‌های فانتزی هستند.

او با اشاره به اینکه در حالت کلی زبان به دو دسته‌ی نوشتار و گفتار تقسیم می‌شود، گفت: در زبان نوشتار، جمله‌ها بلندند و نحوی مرتب دارند، بی‌آنکه حشوی در کار باشد، همچنین زبان ساده نیست و شکل کلمات و افعال سالم است. اما در زبان گفتار، جملات کوتاه، نحوی آن‌ها نامرتب و زبان ساده و دارای حشو است، کلمات نیز به‌صورت شکسته به کار می‌روند.

این نویسنده و منتقد ادبی بر لزوم رعایت زبان معیار در داستان‌نویسی، تأکید کرد و اضافه نمود: زبان معیار، ویژگی‌هایی از زبان نوشتار و ویژگی‌هایی از زبان گفتار دارد و زبان رسانه‌ها، کتاب‌های درسی و قابل تائید بزرگ‌ترین آکادمی‌های نویسندگی در جهان است. جملات کوتاه و نحوی که می‌تواند نامرتب هم باشد، عدم وجود حشو، سادگی و شکل سالم کلمات و افعال، از ویژگی‌های زبان معیار هستند.

سلامی‌راد در ادامه اظهار داشت: همان‌طور که هر کاری با تلاش و تمرین و ممارست به مهارت تبدیل می‌شود، مطمئناً در داستان‌نویسی هم همین‌طور خواهد بود.

وی انتخاب بهترین کلمات و واژگان و در ادامه انتخاب بهترین جملات در نگارش داستان را ضروری دانست و عنوان کرد: یادمان باشد، کلمه ابزار کار نویسنده است و ما به‌عنوان نویسنده دقیقاً باید مثل یک مجسمه‌ساز با وسواس و حساسیت بالا کلمه‌های خوب و درست را برای روایت داستانمان استفاده کنیم.

بر اساس این گزارش، فاطمه نصیری‌راسفندی، ریحانه پیمانی، آوا احمدی، سارا دین‌پرست، از جمله اعضای نوجوان کانون خوزستان بودند که به اشتراک‌گذاری و خوانش داستان‌های خویش در این نشست پرداختند.

این رویداد ادبی با سرپرستی فاطمه رشیدی و با نقد و بررسی کامل و دقیق آثار اعضا به کار خود پایان داد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت