این مرکز در سال 1379 افتتاح گردید و تا این لحظه فعالیت خود را با کارگاه های فرهنگی و هنری  ادامه داده است.

در حال حاضر این مجموعه دارای 11856جلد کتاب ثبت شده و با مساحت حدود 450متر مربع دارای سالن مطالعه ، سالن آمفی تئاتر و 4 فضای مجزا جهت برگزاری فعالیت فرهنگی و هنری برای اعضا می باشد.

خدمات مرکز :  اجرای فعالیت های فرهنگی و هنری ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی هنری  

بخش های مرکز : سالن مطالعه در مساحت  110 متر مربع ، سالن آمفی تئاتر در مساحت70 متر مربع 

کلاسهای : سفال در مساحت 35 متر ، نقاشی ، خوشنویسی و قصه گویی هر کدام درحدود مساحت 15 متر مربع

خدمات فراگیر : ندارد.

روز و ساعات فعالیت : همه روزه یک شیفت از 8 صبح الی 13:30

روزهای زوج : پسر  روزهای فرد : دختر

پرسنل :  1 نفر مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 2نفر نیروی هنری - 1 نفر خدمات            

شرایط عضویت :    داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه برای عضویت در مرکز حقیقی

______________

نشانی : پارک نارنج – جنب پل هوایی مرکز شماره 2 دزفول   تلفن :42227054           

مسئول مرکز : خانم مرجان جمشیدی 

 

اخبار مرکز:

 

  • 1399/12/22 - 11:09
  • تعداد بازدید: 5861
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
محسن حسینی شاعر و نویسنده

نگاهِ شاعرانه ، باید منحصر به فرد باشد

محسن حسینی شاعر و نویسنده لرستانی معتقد است: آنچه در سرودن شعر اهمیت ویژه ای دارد، زاویه ی دید، نحوه ی برخورد با موضوع و نوع گفتن است که باید منحصر به فرد باشد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان،  محسن حسینی شاعر و نویسنده لرستانی، در دوازدهمین نشست مجازی انجمن شاعران نوجوان صبا اهواز،  با بیان این مطلب گفت: باید توجه داشته باشیم که در شعر  رویکردهای تازه ،  ساختار شکنی مفید  و دید  نو، ایجاد کنیم  تا اثر جذاب تر  باشد و مخاطب از دریچه ی نگاه شاعر جهان شعر  را کشف کند و نکته ی مهم برخورد شاعرانه با موضوع است و کشف چیزهایی که به ذهن هر کس خطور نمی کند.

این شاعر و نویسنده، شعر و داستان را دو گونه ی قدرتمند و پر خواننده  برای بیان حرف ها و دغدغه های انسانی،  در ادبیات دانست و توضیح داد: شعر مجموعه ای از آرایه های ادبی ست که در یک ساختار به هم پیوسته ترکیب می شوند.  در این میان باید به مرز میان شعر و متن ادبی توجه کنیم چرا که رعایت نکردن این مورد ، موجب می شود که اثر به ثمر ننشیند و به هدف خویش نرسد.

او  تاکید کرد: هنگام سرودن شعر باید  مراقب باشیم که در دام متن نیفتیم و در واقع اجازه ندهیم که پروانه ی شعر در تارهای عنکبوت متن گرفتار شود.

مربی ادبی با سابقه ی کانون استان لرستان  در ادامه به لزوم رعایت ایجاز در شعر اشاره کرد و افزود: کار شاعر این است که مختصر و مفید حرف بزند و  یکی از روش های ایجاز این است که  به مخاطب اجازه دهیم  در سرودن شعر همراهمان شود.

حسینی در ادامه،  بیان کرد:  شاعر باید اقدام به  هرس کردن شعر خویش کند و توجه داشته باشد که  وقتی قرار است همه چیز را  بگوید، اجازه ی تامل  را از مخاطب خویش سلب می کند .

تشخیص، مراعات نظیر،   سنخیت میان  عناصر مختلف تشبیه، ماهیت مجاز و  واج آرایی در شعر ازجمله موارد دیگری بود که مولف کتاب "در گلوی ساعت شنی" ،   به تشریح آن‌ها برای نوجوانان شرکت‌کننده در این نشست پرداخت.

بر اسای این گزارش کیمیا نوروزی، پرنیان عالی محمودی، وحید شهپری و سارا دهقانیان  ازجمله نوجوانانی بودند که در این نشست به اشتراک‌گذاری و خوانش آثار خود پرداختند.

گفتنی است: دوازدهمین   نشست انجمن شاعران نوجوان صبا اهواز که در  ۱۸ اسفندماه ۱۳۹۹ و  در صفحه ی مجازی این انجمن   با حضور  مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان، کارشناس و مربیان آفرینش های ادبی ، محسن حسینی شاعر و نویسنده کشوری و  جمعی  از اعضای مراکز کانون کلان شهر اهواز  برگزار شد،  با نقد و بررسی کامل و دقیق آثار اعضا به کار خود پایان داد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت