این مرکز درسال 1354تاسیس شد وبعد از جمگ تحمیلی واتمام جنگ در3خرداد  1375بازسازی وافتتاح شد وتا این لحظه فعالیت خودرا با کارگاه های فرهنگی وهنری ادامه داده است .

در حال حاضر این مجموعه دارای 17439جلد کتاب در فضایی جذاب وزیبا با مساحت 1350متر مربع دارای سالن مطالعه 100متری ودو کلاس نقاشی وسفالگری می باشد.

دربیرون محوطه 550متر یک سوئیت کوچک با مساحت 20متر دارد .

خدمات مرکز :کارگاه های هنری وفرهنگی ویژه گروه های سنی 6تا17سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضای حقیقی ومجازی

برگزاری فعالیت های فرهنگی ،هنری وادبی

برگزاری کارگاه های تخصصی وفعالیت های فرهنگی هنری وادبی

بخش های مرکز :کتابخانه کودک ونوجوان ،سالن نمایش در مساحت 100متر

امکانات ویژه مرکز :سالن مطالعه کودک ونوجوان ،سالن نمایش ،کارگاه هنری

امکانات کارگاهی :یک کارگاه هنری

خدمات فراگیر ندارد .

روز وساعات فعالیت :8صبح تا 14

روزهای زوج پسر وروزهای فرد دختر

پرسنل :1مربی فرهنگی ،مربی مسئول و1نفر خدمات

شرایط عضویت :داشتن حداقل 6سال تا 17سال .پرداخت شهریه 12000تومان برای عضویت حقیقی

نشانی :خرمشهر خیابان فردوسی ،خیابان شهیدان نورانی ،جنب سینما نخل

تلفن :53512040

مسئول مرکز خانم فرسانی

 

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1402/11/17 - 11:51
  • تعداد بازدید: 1379
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری سومین همایش ادبی استانی «نغمه‌ی امید» در کانون خوزستان

سومین همایش ادبی استانی «نغمه‌ی امید» به میزبانی واحد آفرینش‌های ادبی کانون خوزستان به‌صورت مجازی برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، سومین همایش ادبی استانی «نغمه‌ی امید» به میزبانی واحد آفرینش‌های ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان و با حضور زهرا شعبانی مهمان برنامه، مربیان ادبی و اعضای ادبی مراکز فرهنگی هنری استان برگزار شد.

در ابتدای این نشست، مهمان برنامه به تبیین ویژگی‌های شعر انقلاب پرداخت و گفت: شعر انقلاب تنها شعرهایی پیرامون حوادث انقلاب اسلامی نیست و هر اثری که در حیطه‌ی اهداف انقلاب اسلامی سروده شده باشد شعر انقلابی محسوب می‌شود.

وی افزود: تمام اشعاری که در مورد حمد و سپاس خداوند و در مقام بزرگداشت ائمه‌ی اطهار سروده شده‌اند و یا مضامینی همچون دفاع مقدس، مقاومت و ارزش‌های انسانی را دربرمی گیرند می‌توانند در مفهوم گسترده‌ی شعر انقلاب گنجانده شوند.

شاعر مجموعه‌ی «حرف‌های تنهایی» در ادامه شعر کودک و نوجوان را از لحاظ زبان، تخیل و موسیقی از روان‌ترین و دلنشین‌ترین گونه‌های شعری دانست و اظهار داشت؛ شعر کودک و نوجوان در سال‌های اخیر به طور چشمگیری جای پای خود را در ادبیات و فرهنگ ایران اسلامی مستحکم کرده و روز به روز با تلاش شاعران جوان کشور شکوفاتر می‌شود.

او با بیان اینکه در سال‌های پس از انقلاب، شاعران کودک و نوجوان نام‌آوری در حوزه‌ی مضامین انقلابی قلم زدند، به آثار قیصر امین پور، افشین اعلا، غلامرضا بکتاش، شکوه قاسم نیا، مصطفی رحمان دوست و جعفر ابراهیمی شاهد اشاره کرد.

ایشان در ادامه از اعضای علاقه‌مند به شعر و ادبیات خواست که تمایلات ادبی خود را جدی بگیرند، چرا که شعر کودک و نوجوان با تمام سیر صعودی که داشته است، باز هم جای پیشرفت دارد.

در پایان سومین همایش ادبی استانی «نغمه‌ی امید»، معرفی چهره‌های شاخص ادبیات انقلاب توسط مربیان ادبی و شعرخوانی و اشتراک‌گذاری اشعار منتخب اعضای ادبی صورت گرفت که با استقبال اعضا و نقد و بررسی اشعار توسط مربیان همراه بود.

برگزاری سومین همایش ادبی استانی «نغمه‌ی امید» در کانون خوزستان

کلمات کلیدی

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت