این مرکز از سال 1353 فعالیت خود را آغاز نمود  تا کنون فعالیت خود را با فعالیت های فرهنگی و ادبی ادامه داده است.

در حال حاضر این مجموعه دارای 14450 جلد کتاب در فضایی با معماری خاص و با مساحت 800 متر مربع دارای سالن مطالعه ی عمومی برای اعضا می باشد.

خدمات مرکز: کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 5 سال کامل تا 17سال و اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضای مجازی و برگزاری کارگاه های تخصصی و فعالیت های فرهنگی و هنری و ادبی

بخش های مرکز: کتابخانه کودک و نوجوان، سالن آمفی تئاتر در مساحت800 متر

امکانات ویژه مرکز: سالن مطالعه کودک و نوجوان/ سالن آمفی تئاتر/ کارگاه هنری

امکانات کارگاهی: یک کارگاه هنری

خدمات فراگیر: ندارد.

روز و ساعات فعالیت: مرکز در یک شیفت از ساعت 8 تا 13 عصر/ روزهای زوج پسران روزهای فرد دختران

پرسنل: 1 مربی فرهنگی- 1 نفر مربی مسئول- 1 نفر نیروی هنری- 1 نفر خدمات

شرایط عضویت: داشتن حدافل 6 سال تا 17 سال و پرداخت شهریه 1000 تومان برای عضویت در مرکز مجازی

نشانی: انتهای خیابان یک احمدآباد- بین مصلی و ایستگاه اتوبوسرانی خط واحد.

تلفن: 53328650

مسئول مرکز: خانم دریا زیرک قشقائی

 

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1402/04/14 - 16:50
  • تعداد بازدید: 2096
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
هم‌زمان با روز قلم در کانون خوزستان برگزار شد؛

نشست نقد و بررسی کتاب "پرنده‌ای بود که شباهت به هیچ پرنده‌ای نداشت"

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان به مناسبت روز قلم، نشست نقد و بررسی کتاب "پرنده‌ای بود که شباهت به هیچ پرنده‌ای نداشت" را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، بخش مکاتبه‌ای آفرینش‌های ادبی و واحد کارشناسی هنری کانون استان به منظور بزرگداشت روز قلم، چهارمین نشست نقد و بررسی «اقلیم قلم» را با موضوع کتاب "پرنده‌ای بود که شباهت به هیچ پرنده‌ای نداشت"، امروز چهارشنبه ۱۴ تیرماه ۱۴۰۲ با حضور خدیجه مختبا مربی فرهنگی کانون استان و جمعی از مربیان و اعضای علاقه‌مند ادبیات کودک و نوجوان، به صورت مجازی در فضای اسکای روم معاونت فرهنگی استان برگزار کرد.

مختبا با اشاره به اینکه احمدرضا احمدی، نویسنده کتاب، آنچه که در ذهن دارد را با استفاده از کلمات ساده اما با نگاهی شاعرانه به رشته تحریر درآورده است گفت: کتاب "پرنده‌ای بود که شباهت به هیچ پرنده‌ای نداشت" مفاهیم عمیقی از جمله معانی عرفانی، فلسفی و خودشناسی را در بر دارد و در سطحی است که می‌تواند ذهن مخاطب را درگیر محتوای کتاب کند.

او دارا بودن محتوایی با لایه‌های پنهانی را، از ویژگی‌های بارز این کتاب عنوان کرد و افزود: هر مخاطب با توجه به افکار خردمندانه خود می‌تواند برداشتی متفاوتی از متن آن داشته باشد.

مهمان این نشست ادبی، استفاده از واژه‌هایی همچون چاه، پرنده، آینه، بهار، شب و... را از جمله نمادهایی با دید شاعرانه دانست و اضافه کرد؛ نویسنده با تلفیقی از تصاویر و نگاهی متفاوت از مفاهیم، اثری متفاوت را خلق کرده است تا علاوه بر طرح‌های زیبا، به نکات آموزنده‌ای اشاره کند و باعث تشویق خواننده به تفکر درباره مسائل مطرح شده در داستان‌ شود.

وی در ادامه به تفسیر هر کدام از نمادها موجود در کتاب پرداخت و با بیان احساسات متفاوتی از نگاه خواننده، داستان کتاب "پرنده‌ای بود که شباهت به هیچ پرنده‌ای نداشت" را مورد نقد و بررسی قرار داد.

در پایان این رویداد ادبی، مربیان و اعضای شرکت کننده با بیان برداشت های متفاوت از داستان کوتاه احمدرضا احمدی، دیدگاه‌های خود را نسبت به این اثر ادبی بیان کردند.

نشست نقد و بررسی کتاب "پرنده‌ای بود که شباهت به هیچ پرنده‌ای نداشت"

نشست نقد و بررسی کتاب "پرنده‌ای بود که شباهت به هیچ پرنده‌ای نداشت"

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت