این مرکز از سال 1353 فعالیت خود را آغاز نمود  تا کنون فعالیت خود را با فعالیت های فرهنگی و ادبی ادامه داده است.

در حال حاضر این مجموعه دارای 14450 جلد کتاب در فضایی با معماری خاص و با مساحت 800 متر مربع دارای سالن مطالعه ی عمومی برای اعضا می باشد.

خدمات مرکز: کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 5 سال کامل تا 17سال و اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضای مجازی و برگزاری کارگاه های تخصصی و فعالیت های فرهنگی و هنری و ادبی

بخش های مرکز: کتابخانه کودک و نوجوان، سالن آمفی تئاتر در مساحت800 متر

امکانات ویژه مرکز: سالن مطالعه کودک و نوجوان/ سالن آمفی تئاتر/ کارگاه هنری

امکانات کارگاهی: یک کارگاه هنری

خدمات فراگیر: ندارد.

روز و ساعات فعالیت: مرکز در یک شیفت از ساعت 8 تا 13 عصر/ روزهای زوج پسران روزهای فرد دختران

پرسنل: 1 مربی فرهنگی- 1 نفر مربی مسئول- 1 نفر نیروی هنری- 1 نفر خدمات

شرایط عضویت: داشتن حدافل 6 سال تا 17 سال و پرداخت شهریه 1000 تومان برای عضویت در مرکز مجازی

نشانی: انتهای خیابان یک احمدآباد- بین مصلی و ایستگاه اتوبوسرانی خط واحد.

تلفن: 53328650

مسئول مرکز: خانم دریا زیرک قشقائی

 

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1400/12/19 - 08:47
  • تعداد بازدید: 5105
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری همایش بزرگداشت میراث ماندگار حکیم نظامی گنجوی در خوزستان

همایش بزرگداشت میراث ماندگار حکیم نظامی گنجوی شاعر و داستان‌سرای ایرانی سده ششم هجری قمری در روز چهارشنبه ۱۸ اسفندماه ۱۴۰۰ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، در همایش بزرگداشت میراث ماندگار حکیم نظامی گنجوی قدرت قاسمی‌پور،نظامی پژوه و  عضو هیئت‌علمی دانشکده‌ی ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: در بیان مطالب تاریخی و فرهنگی لازم است که حقایق علمی گفته شود؛ بنا بر منابع کهن، زبان مردم گنجه و شهرهای پیرامون در زمان نظامی گنجه‌ای فارسی بوده است. همچنین منطقه‌ای که نظامی در آن زندگی می کرد ارّان نام داشت که در دوره‌ی معاصر نام آذربایجان را بر آن گذاشتند..

وی با بیان اینکه سبک شعری نظامی نیز همچون خاقانی وابسته به سبک عراقی است،به این موضوع اشاره کرد که:  اگر نظامی برخی از منظومه‌ها همچون خسرو و شیرین و هفت‌پیکر را نمی‌سرود، ممکن بود در زبان فارسی این داستان‌ها فراموش شوند..

او در ادامه بر وجوه برجسته‌ی داستانی آثار نظامی تأکید کرد و افزود: نظامی با هم‌ذات‌پنداری با شخصیت‌ها توانسته است آثاری داستانی بیافریند که در آن شخصیت‌ها زنده و حاضر هستند.

به طوری که می‌توان گفت: زبان نظامی استعاری و تصویری است، به نحوی که در زبان نقاشی و نگارگری می‌کند.

در ادامه این همایش محدثه الماسی کارشناس بخش مکاتبه‌ای و هستی پیراسته فر عضو انجمن شاعران نوجوان صبا اهواز به شعرخوانی پرداختند.

از دیگر فعالیت اجرا شده در این همایش، اجرای نمایش گروه انجمن هنرهای نمایشی کانون خوزستان به سرپرستی مریم فهیم‌پور، کارشناس هنرهای نمایشی استان با داستان اسکندر و آب‌حیات به نویسندگی مسعود شاگردمعمار و هنرنمایی تابان ممبینی کاظمی،ستایش یزدانی،سنا حنظلی و مریم یزدانی ، اعضای انجمن هنرهای نمایشی کانون خوزستان بود که بر روی صحنه رفت.

رضا زدوار عضو شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران، مهمان دیگر این همایش بود که با ارائه اثر خوشنویسی خود، پایان بخش همایش بزرگداشت میراث ماندگار حکیم نظامی گنجوی بود.

همایش بزرگداشت میراث ماندگار حکیم نظامی گنجوی با همکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان، ستاد بزرگداشت حکیم نظامی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، دانشگاه شهید چمران اهواز و اداره کل کتابخانه‌های عمومی خوزستان برگزار شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت