مرکز فرهنگی حمیدیه

این مرکز از24خرداد 1379دریک ساختمان جدید ب معماری خاص وجدید افتتاح و فعالیت خود را آغاز کردو تاکنون به فعالیتهای فرهنگی خود ادامه می دهد.

درحال حاضر این مرکز دارای 9681جلد کتاب درفضایی دلنشین دارای مساحت زیربنای 331.11مترمربع دارای سالن مطالعه کودک ونوجوان برای مطالعه اعضا می باشد.

 

خدمات مرکز :

اجرای فعالتهای فرهنگی ویژه اعضای حقیقی ومجازی

برگزاری کارگاه هنری برخط(حصیربافی)

بخش های مرکز:

کتابخانه کودک ونوجوان ،سالن آمفی تاتر در مساحت 331.11مترمربع

امکانات ویژه مرکز: سالن مطالعه کودک ونوجوان /سالن آمفی تاتر/کارگاه هنری/اتاق قصه گویی /کارگاه علمی

امکانات کارگاهی : اتاق قصه گویی /کلاس سفال ونقاشی /کلاس علمی

روزوساعات فعالیت : مرکز دریک شیفت 8تا 14 صبح /روزهای زوج دختر وروزهای فرد پسر

پرسنل : 1نیروی فرهنگی (مسئول مرکز) و 1 نیروی خدمات

شرایط عضویت : داشتن سن 6 تا 17 سال وپرداخت شهریه 12000تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی : خوزستان-حمیدیه ،خ شهید چاسب طرفی ،ضلع جنوب غربی پارک شهرداری

تلفن : 36722333

مسئول مرکز : سمیره عنصری

 

 

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1401/07/13 - 22:05
  • تعداد بازدید: 3943
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
در کانون خوزستان؛

جلسه شورای امربه‌معروف و نهی از منکر برگزار شد

در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان جلسه امربه‌معروف و نهی از منکر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، جلسه امربه‌معروف و نهی از منکر با حضور وحید کیانی مدیرکل، معاونین، کارشناسان ستادی، بهمن شهریاری دبیرستاد امربه‌معروف و نهی از منکر خوزستان و معاون سیاسی سپاه استان، کهزاد سروستانی جانشین دبیر ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر استان و کارشناسان این ستاد در اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد.

در این نشست کیانی ضمن قدردانی از حسن حضور مسئولین امربه‌معروف استان در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: وظیفه اصلی کانون کشف خلاقیت، معرفت‌شناسی، اندیشه ورزی، فرهنگ‌پروری و نشان دادن راه سلوک به کودکان و نوجوانان است که این امکان از طریق آموزش های متنوع فرهنگی، هنری و ادبی شکل می‌گیرد.

مدیرکل کانون خوزستان با اشاره به دغدغه مندی مقام معظم رهبری در حوزه کودک و نوجوان گفت: کانون خوزستان با در پیش گرفتن بیش از ۴۴ مأموریت فرهنگی، هنری، ادبی، علمی و دینی و ۶۲مرکز فرهنگی هنری همه روزه آماده خدمت‌رسانی به کودکان و نوجوانان استان است.

وی افزود: کمک‌رسانی فرهنگی به کودکان و نوجوانان عشایر، مرزنشین و مناطق کم برخوردار از مهم‌ترین وظایف کتابخانه‌های سیار کانون استان است.

 کیانی در ادامه به شرح کامل وظایف کانون، افتتاح پایگاه‌های فرهنگی و هنری در مناطق محروم، طرح کانون و مدرسه و سایر فعالیت‌هایی که تاکنون در مراکز استان صورت پذیرفته بود، پرداخت.

بهمن شهریاری دبیر ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر استان نیز در ادامه افزود؛ امربه‌معروف و نهی از منکر دو فریضه الهی است که شناخت اذعان عمومی نسبت به این دو فریضه اندک بوده و گاهی نیز به تعابیر دیگری از آن‌ها یاد می‌شود.

معاون سیاسی سپاه استان با اشاره به سخن امیرالمؤمنین علی (ع) در خصوص جایگاه امربه‌معروف و نهی از منکر (امام علی (ع) می‌فرمایند: تمام کارهای نیک حتی جهاد در راه خدا در برابر امربه‌معروف و نهی از منکر مانند قطره آبی است در مقابل دریا) گفت: اگر ما به عنوان عضوی از جامعه در اجابت این امر مهم کوشا باشیم بدون شک صلح و آرامش برقرار خواهد شد، به‌طوری که نیاز به هیچ باید و نبایدی در جامعه نخواهد بود.

وی افزود؛ انقلاب اسلامی مملو از گنجینه‌های نابی است که با داشتن هنر می‌توان به کشف آن‌ها نائل شد و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با داشتن مربیان هنرمند می‌تواند با ساخت پادکست، انیمیشن و برنامه‌های فرهنگی دیگر ذهن کودکان و نوجوانان را با اندیشه‌های اسلامی آشنا کند و آن‌ها را به سمت راه درست هدایت نماید.

شهریاری در پایان سخنان خود آمادگی کامل ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر را در راستای برآورده کردن نیازهای کانون در مهیاسازی فضاهای آموزشی برای زنده نگه‌داشتن آرمان‌های ناب انقلاب اسلامی، اعلام کرد.

در ادامه جلسه کهزاد سروستانی جانشین دبیر ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر استان ضمن اشاره به آیه شریفه ۴۱ سوره حج افزود؛ در عصر حاضر و در جامعه جمهوری اسلامی ایران که رأس آن ولایت‌فقیه حاکم است، چهار وظیفه بر عهده هر انسان مؤمنی است و آن اقامه نماز، پرداخت ذکات (توجه به نیازمندان و فقرا)، امربه‌معروف (دعوت به خیرو صداقت) و نهی از منکر (تذکر لسانی) است.

او گفت: مأموریت ستاد امربه‌معروف فرهنگ‌سازی، باورسازی، ترویج و تبلیغ اعتقادات و باورهاست.

وی تصریح کرد؛ همان‌گونه که کانون قبل از انتخاب مربی بر آموزش و نحوه ارتباط‌گیری آن با کودک و نوجوان تأکید دارد، از نظر ستاد امربه‌معروف نیز عامران به معروف باید قبل از انجام این فریضه، شیوه، آداب و چگونه برخورد کردن با مخاطب را آموزش دیده باشد.

سروستانی با اشاره به ایجاد تهاجم فرهنگی و هدف‌گذاری دشمن در انحراف کودکان و نوجوانان گفت: کانون به عنوان جایگاهی که مخاطب آن کودک و نوجوان است می‌تواند نقش بسزایی در سالم‌سازی ذهن کودکان و جلوگیری از انحرافات در نسل امروز که سرمایه‌های اصلی جامعه هستند، ایفا کند.

جلسه شورای امربه‌معروف و نهی از منکر با اهدای لوح از طرف ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر به وحید کیانی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان و سیده زهرا حسینی نماینده ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر در کانون استان پایان یافت.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت