این مرکز ازسال 1379آغازبه کار کرد.مساحت کل کانون 400متر می باشد.که  سالن آمفی تئاترآن با مساحت 105 متردر قسمت ورودی مرکز قرار دارد.درحال حاضر این مرکزدارای 5000جلد با موضوعات مختلف علمی دینی رمان و...می باشد که کودکان و نوجوانان از آنها هم درفضای کانون که از سه سالن مطالعه برخورداراست استفاده می کنند.خدمات مرکز:برگزاری کلاس های فرهنگی با دونیروی مربی مسئول و مربی فرهنگی انجام می شود.که این فعالیتها برای گروه سنی 7 تا 14 سال انجام می شود.که این فعالیتها دراین شرایط به صورت مجازی انجام می شود.دراین مرکز به دلیل نداشتن مربی ادبی و هنری

بخش های مرکز:سالن آمفی تئاتر -سالن مطالعه کودک ونوجوان

امکانات کارگاهی: دو کارگاه هنری

خدمات فراگیر:ندارد

مرکزدریک شیفت از ساعت 8 تا13 فعالیت دارد.روزهای زوج پسر روزهای فرد پسر

پرسنل:انفر مربی مسئول -1نفر مربی فرهنگی-1نفرخدمات

شرایط عضویت:داشتن حداقل 6 تا17سال و پرداخت شهریه 25000تومان برای عضویت درمرکزحقیقی

نشانی:ایذه-خ فرهنگ-روبروی کتابخانه شهید مفتح

تلفن:43630222

مسئول مرکز:خانم خورشیدی

اخبار مرکز:

 

  • 1399/02/26 - 11:13
  • تعداد بازدید: 4893
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در قالب پیک امید

نشست‌های ادبی «پنج‌شنبه عصر» کانون در ایام کرونایی همچنان ادامه دارد

نشست‌های مجازی «پنج‌شنبه عصر» انجمن ادبی صبا کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان در قالب پیک امید در ایام کرونایی همچنان ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، نشست مجازی «پنج‌شنبه عصر» انجمن ادبی صبا کانون پرورش فکری در حالی در ایام کرونایی به فعالیت خود همچنان ادامه می‌دهد که پنجمین جلسه این رویداد با حضور هوشنگ بهداروند، شاعر و نویسنده خوزستانی و مدرس ادبیات با موضوع شخصیت‌پردازی در داستان برگزار شد.

هوشنگ بهداروند در ابتدای این نشست تخصصی پس از تعریف و تبیین مبحث شخصیت‌پردازی در داستان، چیستی شخصیت و انواع و جایگاه مهم آن در داستان گفت: شخصیت، حاصل اندیشه، احساس و عمل نویسنده است.

وی اضافه کرد: اندیشه شخصیت، متأثر از جهان‌بینی، و احساس او ناشی از عواطفی است که به خرج می‌دهد.

نویسنده «ارابه زندگی» شخصیت‌پردازی را حاصل جمع تمام خصایص قابل مشاهده یک فرد انسانی دانست و افزود: این خصایص همچون سن و میزان هوش، جنس، سبک حرف زدن، علایق، میزان تحصیلات و شغل، وضعیت روحی و عصبی، ارزش‌ها و نگرش‌ها و به‌طورکلی تمام وجوه انسان هستند که می‌توان با بررسی زندگی روزانه یک فرد فهمید.

بهداروند در بخش دیگری از سخنان خود به شیوه‌ی تشخیص و متمایز کردن شخصیت اصلی و فرعی در داستان پرداخت و توضیح داد: شخصیت اصلی، فردی است که ماجرای اصلی داستان با تکیه بر او جلو می‌رود.

او با اشاره به این‌که شخصیت اصلی، محور اصلی کشمکش داستان است تأکید کرد: شخصیت اصلی، مهم‌ترین فرد در داستان به‌حساب می‌آید به‌طوری‌که داستان، ماجرای زندگی اوست و عنصر «عدم تعادل» در زندگی او پدید می‌آید و با حل مشکل او هم اغلب، داستان به پایان می‌رسد.

وی در توضیح شخصیت فرعی داستان نیز گفت: به شخصیت‌های دیگری که در داستان، اهمیت آن‌ها به مراتب کمتر از شخصیت اصلی است و به‌گونه‌ای نیروهای کمکی هستند؛ شخصیت فرعی می‌گویند.

این مدرس ادبیات در ادامه نشست مجازی «پنج‌شنبه عصر» به تشریح شخصیت‌های پویا و ایستا، تفاوت شخصیت و تیپ و مراحل شخصیت‌پردازی در داستان پرداخت.

نویسنده «مترسک مین» که در کارنامه خود داوری جشنواره‌های ملی داستان را دارد در بخش پایانی این نشست ضمن نقد آثار نوجوانان به سؤال‌های اعضا شرکت کننده پاسخ داد.

گفتنی است: انجمن ادبی صبا کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان، هم‌زمان با شیوع بیماری کرونا و تعطیلی مدارس و مراکز فرهنگی هنری، فعالیت‌های خود را در راستای آشنایی نوجوانان با شعر، داستان و نقد ادبی به‌صورت مجازی انجام می‌دهد.

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت