این مرکز از سال۱۳۹۳ در شهرستان کارون ، استان خوزستان افتتاح شد و فعالیت های فرهنگی ، هنری و ادبی خود را آغاز نمود.

این مرکز در حال حاضر ۵۶۰ نفر عضو دارد و کتابخانه ی کودک و نوجوان آن دارای ۱۲۰۰۰ جلد کتاب می باشد.

مساحت این مرکز ۱۵۰ متر مربع می باشد که شامل دو سالن کتابخانه ی کودک و نوجوان و  یک باغچه ی زیبا و یک حیاط است .

مرکز کارون به صورت یک شیفت از ساعت ۸ تا ۱۴ کار می کند و هزینه ی عضویت ندارد.

این مرکز یک مربی مسوول فرهنگی و یک مربی ادبی و یک نفر نیروی خدمات دارد.

مسوول مرکز کارون رویا عاشوری

تلفن ۰۶۱۳۵۵۵۹۲۱۱

 

 

اخبار مرکز:

 

 

 

  • 1401/03/28 - 10:47
  • تعداد بازدید: 4550
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
حجه السلام و المسلمین رضا بصیری؛

حجاب و عفاف ضامن آزادی انسان است

حجه السلام و المسلمین رضا بصیری، مدرس و فعال واحد دارالقرآن اهواز، معتقد است: اولویت و اهمیت در این است که پنجره‌ی دید فرزندانمان را عوض کنیم و به آن‌ها بیاموزیم که حجاب و عفاف، ضامن آزادی انسان است.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، حجه السلام و المسلمین رضا بصیری، مدرس و فعال واحد دارالقرآن اهواز، که در دومین همایش ادبی استانی «به رنگ صدف»، سخن می‌گفت با بیان این مطلب تأکید کرد: مقوله‌ی حجاب در جامعه‌ی امروز مسئله‌ای حساس است و متأسفانه می‌بینیم که در میان اعم جوانان و نوجوانان تصور خوبی از حجاب وجود ندارد و از آنجا که حجاب را محدودیت می‌پندارند محبت و پذیرشی نسبت به آن ندارند.

او توضیح داد: در دین مبین اسلام آزادی دو تعریف مادی و معنوی دارد، تعلق به خواهش‌های جسمانی و فطری که غرب‌گرایان به دنبال ترویج آن هستند، آزادی مادی محسوب می‌شود و اسلام آن را مایه‌ی بردگی می‌داند زیرا مجموعه‌ای از حرص، طمع و دنیاطلبی و بردگی در باطن است. اما آزادی اصیل که مورد تائید اسلام است آزادی معنوی ست و انسان را از نظر روحی، آزاده و مستقل معرفی می‌کند.

بصیری ضمن بیان جایگاه و اهمیت تزکیه‌ی نفس در روایات و احادیث، اظهار داشت: آزادی معنوی و رهایی در نهان، خلوت و باطن است که انسان را وامی‌دارد تا برای چشم و تائید دیگران رفتار نکند. چنان که می‌بینیم در روایات و آیات و تمثیلات بسیاری، بر بحث حجاب تأکید شده است اما مهم‌تر از ظاهر و حجاب ظاهری، حیای درونی است، زیرا حجاب بیرونی ناشی از حیای درونی است.

 ایشان در ادامه عفت و حیا را نوعی انقباض درونی دانست و اضافه کرد: محدودیت قائل شدن برای خود و خویشتن‌داری و رعایت چهارچوب‌های درونی به انسان اصالت و ارزش می‌دهد و هنرمند کسی است که بتواند از تعلقات درون بگذرد و بداند حقیقت انسان به گرایش قلبی و آن چیزی است که در پی جستن آن است.

وی مبارزه با نفس و طبیعت بدوی را زمینه‌ساز تکامل عرفا و اهل حقیقت خواند و بیان کرد: رها شدن درونی از تمامی تعلقاتی که انسان را اسیر خود می‌کند، آزادی واقعی است که در ادامه ارمغان آور حجاب است و همان‌گونه که تبلور حیا در گفتار، ادب نام می‌گیرد، تجلی حیا در پوشش، حجاب محسوب می‌شود.

او در پایان تأکید کرد: باید درک کرد که همه چیز به ظاهر نیست و نمی‌توان انسان‌ها را بر اساس پوشش ظاهری تائید یا رد کرد و در نهایت، آنچه در درون است باید صیقل یابد.

بر اساس این گزارش، دومین همایش ادبی استانی «به رنگ صدف»، از سوی واحد آفرینش‌های ادبی، با استقبال اعضا و مربیان مواجه شد و بیش از ۱۰ نفر از اعضای کودک و نوجوان مراکز کانون خوزستان در آن مشارکت داشتند که آثار زیباخوانی خود را با مضمون عفاف و حجاب، در قالب فایل‌های صوتی و تصویری به اشتراک گذاشتند.

گفتنی است: این رویداد ادبی که با حضور حجه السلام و المسلمین رضا بصیری، مدرس و فعال واحد دارالقرآن اهواز، کارشناسان و مربیان مراکز آفرینش‌های ادبی، فرهنگی و هنری و جمعی از اعضای ادبی مراکز کانون پرورش فکری خوزستان، در صفحه‌ی مجازی همایش‌های استانی آفرینش‌های ادبی به سرپرستی طیبه پوربصیری برگزار شد و با نقد و بررسی آثار اعضا به کار خود پایان داد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت