کانون شماره 4 اهواز در سال 1364 در کوی اساتید دانشگاه شهید چمران اهواز ، فعالیت خود را آغاز نمود.

ساختمان این مرکز که یکی از منازل ویلایی دانشگاه می باشد، برای بهره براری فرهنگی به کانون پرورش فکری واگذار گردید ( به صورت امانی).

این ساختمان به مساحت 12 متر مربع و داراری  دو سالن مطالعه برای برگزاری فعالیت های فرهنگی، دو اتاق برای تشکیل کلاسهای ادبی و هنری ،یک آبدار خانه ، یک انباری و یک سرویس بهداشتی می باشد.

همچنین این مرکز به یک باغچه اختصاصی و فضای سبز عمومی دسترسی نزدیک دارد.

فعالیت های فرهنگی، هنری و ادبی مرکز از همان سال تاسیس به صورت دایم برقرار گردیده و اعضای دختر و پسر کودک و نوجوان در روزهای تعیین شده در فعالیت های مرکز مشارکت داشته و دارند.

 هم اکنون این مرکز با داشتن مجموعه ای از   7839    جلد کتاب در بخش کودک و نوجوان و مرجع آماده خدمت به عزیزان می باشد.

خدمات مرکز:

-کارگاههای ادبی و هنری برای مخاطبین 6 تا 18 سال در فضای مجازی و کلاسهای برخط. کارگاه شعر وداستان و آموزش خط تحریری .

-اجرای فعالیتهای فرهنگی عمومی ویژه اعضای حقیقی و برخط.

-مرکز خدمات فراگیر ندارد.

روز و ساعت فعالیت: یک شیفت. از ساعت 8تا 13. همه روزه به جز ایام تعطیل

پرسنل: 1 مربی مسول. 1 مربی ادبی پاره وقت. 1 مربی خوشنویسی پاره وقت. 1 مربی نقاشی پاره وقت. 1 خدمات

شرایط عضویت: داشتن حداقل 6 سال تمام  تا پایان 17 سالگی

پرداخت شهریه : در حال حاضر تمام ثبت نام ها از طریق کا پی اف صورت می گیرد و شهریه متناسب با کلاس درخواستی عضو، متغیر است.

نشانی :اهواز. اتوبان گلستان. دانشکده علوم پزشکی. کوی استادان . نبش خیابان نرگس . مرکز 4 اهواز

تلفن ثابت : 33738279- 061

   مربی مسول: مرجان ظریفی

 

اخبار مرکز:

 

  • 1400/03/04 - 11:37
  • تعداد بازدید: 5652
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
با موضوع نقد کتاب «یک جای بهتر» نوشته پریسا یاور‌زاده

هشتمین کارگاه مجازی «حال خوش خواندن » کانون خوزستان برگزار شد

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان با موضوع نقد و بررسی کتاب «یک جای بهتر» نوشته پریسا یاور‌زاده، به‌صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، کتاب«یک جای بهتر» اثر پریسا یاور‌زاده در هشتمین کارگاه مجازی«حال خوش خواندن» کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان، با حضور مرجان نوروزی زاده(گرافیست، تصویرگر و مربی هنری)، معاونت فرهنگی، کارشناسان و  مربیان ادبی، فرهنگی و هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان تشکیل شد.

 نوروزی‌زاده در این نشست گفت: عنوان کتاب«یک جای بهتر» حس و بار مثبت دارد و ذهن کودک را بدون آنکه محتوای داستان فاش شود به‌ خود معطوف می‌سازد  و حس کنجکاوی او را بر‌می‌انگیزد.

وی در ادامه بیان کرد: ساختار و فرم این کتاب از نوع کتاب بازی می‌باشد که در چند سال اخیر ناشران به چاپ آن‌ها برای گروه سنی «بالای 4 سال» روی آورده‌اند که شامل انواع کتاب‌های واشو، تاشو، کتاب‌بازی و گاهی کتاب موزیکال است.

این گرافیست و پژوهشگر هنر، با اشاره به این‌‌که ساختار عمودی در شکل و قالب این کتاب، به‌ حالت پلکانی است و صفحات قابلیت ایجاد حس دنبال کردن و جست‌و‌جو در ذهن کودک را دارند، افزود: نویسنده و تصویر‌گر کتاب به همراه طراح گرافیک که در بخش هنر تجاری و رسانه‌ای برای ایجاد جذابیت در کتاب و فروش بیشتر به مخاطب، تلاش می‌کند؛ توانسته از«یک جای بهتر» خروجی قابل قبولی ارائه دهند.

نوروزی‌زاده که در جمع مربیان ادبی، فرهنگی و هنری منتقدِ مراکز کانون استان خوزستان سخن می‌گفت در ادامه به تصویرگری و نکات کلیدی خاص کتاب که متناسب گروه سنی «بالای 4 سال» هستند اشاره کرد و مشخصه‌هایی مثل عدم استفاده از جزئیات، بزرگی و سادگی اشکال شخصیت‌ها،  طرح ملایم زمینه و عدم استفاده از زاویه دید پیچیده، عدم اغراق و غلبه‌ی حجم تصویر بر نوشتار و حس تمرکز و آرامش روانی در تورق صفحات با رنگ ملایم این کتاب را موفق دانست.

 او توضیح داد:  ایجاد هارمونی رنگ‌ها در کتاب متناسب است و انتخاب رنگ‌های سرد و گرم با درجه‌ی پختگی، فضا را برای جذب کودک مهیا می‌کند.

این تصویرگر خاطر نشان کرد: آنچه قابل ذکر است حجم قابل توجه تصویر نسبت به متن نوشتار با فونت ریز کتاب است، اگر چه به دلیل اینکه کتاب جزو دسته‌ی کتاب‌های حروف نگار نیست می‌توان از این مسئله اغماض کرد.   

نوروزی‌زاده تاکید کرد: کوتاه بودن متن و تکرار آن می‌تواند برای کودک خسته‌کننده نباشد زیرا کودکان در گروه سنی الف معمولا با تکرار کردن ارتباط می‌گیرند و بهتر مطالب را می‌آموزند.

مربی هنری باسابقه ی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان در بخش نقد محتوایی،  یافتن یک جای بهتر را موضوعی دانست که انسان در همه‌ی سال‌های زندگی به دنبال آن است او اضافه کرد: انتخاب این موضوع برای کودکان، آن‌ها را به تفکر در مورد بهتر بودن و بهتر زیستن، وا‌‌می‌دارد و شخصیت جستجوگر پرنده‌ی قهرمان کتاب و نا امید نشدن و پیگیری‌هایش، می‌تواند الگوی مناسبی برای رسیدن به کمال مطلوب باشد.

وی یادآور شد: مفاهیمی مثل جای بهتر، ناامید نشدن، دنبال کردن و تعامل در جمع، در این کتاب با بار عاطفی و روان شناختی مناسب ادغام شده‌اند.

بر اساس این گزارش، این نشست با سرپرستی ثریا عبدی و نقد و بررسی کتاب«یک جای بهتر» اثر پریسا یاور‌زاده، توسط مربیان کانون خوزستان به کار خود پایان داد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت