کانون شماره 4 اهواز در سال 1364 در کوی اساتید دانشگاه شهید چمران اهواز ، فعالیت خود را آغاز نمود.

ساختمان این مرکز که یکی از منازل ویلایی دانشگاه می باشد، برای بهره براری فرهنگی به کانون پرورش فکری واگذار گردید ( به صورت امانی).

این ساختمان به مساحت 12 متر مربع و داراری  دو سالن مطالعه برای برگزاری فعالیت های فرهنگی، دو اتاق برای تشکیل کلاسهای ادبی و هنری ،یک آبدار خانه ، یک انباری و یک سرویس بهداشتی می باشد.

همچنین این مرکز به یک باغچه اختصاصی و فضای سبز عمومی دسترسی نزدیک دارد.

فعالیت های فرهنگی، هنری و ادبی مرکز از همان سال تاسیس به صورت دایم برقرار گردیده و اعضای دختر و پسر کودک و نوجوان در روزهای تعیین شده در فعالیت های مرکز مشارکت داشته و دارند.

 هم اکنون این مرکز با داشتن مجموعه ای از   7839    جلد کتاب در بخش کودک و نوجوان و مرجع آماده خدمت به عزیزان می باشد.

خدمات مرکز:

-کارگاههای ادبی و هنری برای مخاطبین 6 تا 18 سال در فضای مجازی و کلاسهای برخط. کارگاه شعر وداستان و آموزش خط تحریری .

-اجرای فعالیتهای فرهنگی عمومی ویژه اعضای حقیقی و برخط.

-مرکز خدمات فراگیر ندارد.

روز و ساعت فعالیت: یک شیفت. از ساعت 8تا 13. همه روزه به جز ایام تعطیل

پرسنل: 1 مربی مسول. 1 مربی ادبی پاره وقت. 1 مربی خوشنویسی پاره وقت. 1 مربی نقاشی پاره وقت. 1 خدمات

شرایط عضویت: داشتن حداقل 6 سال تمام  تا پایان 17 سالگی

پرداخت شهریه : در حال حاضر تمام ثبت نام ها از طریق کا پی اف صورت می گیرد و شهریه متناسب با کلاس درخواستی عضو، متغیر است.

نشانی :اهواز. اتوبان گلستان. دانشکده علوم پزشکی. کوی استادان . نبش خیابان نرگس . مرکز 4 اهواز

تلفن ثابت : 33738279- 061

   مربی مسول: مرجان ظریفی

 

اخبار مرکز:

 

  • 1400/09/21 - 12:11
  • تعداد بازدید: 5712
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری نوزدهمین نشست شاعران نوجوان آیینه‌های ناگهان مراکز کانون اندیمشک

هفدهمین نشست انجمن شاعران نوجوان آیینه‌های ناگهان مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اندیمشک به‌صورت حضوری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، نوزدهمین نشست انجمن شاعران با موضوع نقد و بررسی آثار نوجوانان و با حضور حمزه کریم تباح فر، شاعر و منتقد ادبی و اعضای مراکز کانون اندیمشک در مرکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره 2 اندیمشک تشکیل شد.

تباح فر در این نشست ابتدا با سؤال از اعضا تفاوت خیال و با واقعیت را در دنیای شاعری مطرح کرده و اعضا را به شکل کارگاهی وارد بحث و گفتگو کردند که بعد از خوانش آثار توسط اعضا و به نقد آن‌ها را پرداختند.

این شاعر و منتقد ادبی با اشاره به قالب‌های شعری و جایگاه قالب‌های کلاسیک، اعضا را به خواندن ادبیات کلاسیک ایران تشویق کردند و با آن‌ها از اهمیت دانستن وزن در شعر صحبت کردند.

تباح فر با اعتقاد به اینکه: منطق شعری در شعر بسیار مهم است به شاعران نوجوان کانون توصیه کردند پله‌های نوآوری را یک‌به‌یک طی کنند تا در دام شعرهای سخت و نامفهوم گیر نکنند.

وی در ادامه به انواع اقتباس شعری اشاره کرد و اینکه یک شاعر می‌تواند از ترکیب‌های تازه یا قدیمی استفاده کند به گونه‌ای که از حرفه‌ای بودن آن کاسته نشود.

بر اساس این گزارش ریحانه دهقان، فاطیما آرزم، کیانا قلاوند و عبدالله خلف از جمله اعضای نوجوان کانون خوزستان بودند که به اشتراک‌گذاری و خوانش اشعار خویش در این نشست پرداختند.

این رویداد ادبی به سرپرستی پوران الهی‌فر، نماینده‌ی انجمن آینه‌های ناگهان اندیمشک برگزار و با نقد و بررسی کامل و دقیق آثار اعضا به کار خود پایان داد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت