این کتابخانه پستی  در سال بهمن ماه ۱۳۹۷ در شوشتر فعالیت خود را آغاز نمود

 این مرکزدارای ۴۳۸۰جلد کناب درفضایی دلنشین با مساحت ۱۶مترمربع( یک اتاق چهار در چهار) واقع شده

در قسمت غربی مرکز فرهنگی هنری شماره ۱ واقع شده.

 خدمات مرکز: دادن و پس گرفتن کتاب به روستاها و حومه شهرکه با وسیله ی نقلیه ی خودرو انجام می.گیرد.

اهم فعالیت این مرکز در زمان عادی امانت کتاب است و اکنون که کرونا وجود دارد در فضای مجازی فعالیت های فرهنگی را به اجرا می گذاردشرایط عضویت:

ویژه گروه سنی۶تا۱۷سال است.

شهریه ی عضویت رایگان است.

 فقط امانت دادن کتاب به روستاها و مناطق محروم اطراف و حومه  شهر می باشد اکنون که در زمان کرونا قرار داریم و فعالیت‌های فرهنگی خود را در فضای مجازی به انجام می رساند.. که در زمان و روزهای عادی با سرویس کتاب‌ها به دست اعضای مرکز در روستاها رسانده می شد .

خدمات فراگیر ندارد .

روز و ساعت فعالیت مرکز از از ساعت ۸ صبح الی۱۳عصر.

در روزهای تمام هفته امانت دادن کتاب انجام میشد.

 پرسنل: یک مربی فرهنگی دارد خدمات که با مرکز یک  مشترک میباشد.

 نشانی : شوشتر خیابان امام خمینی ضلع غربی جنب دفتر نماینده شهر تلفن۰۶۱۳۶۲۱۱۲۱۷

    کبری صیادی زاده

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1401/10/19 - 17:14
  • تعداد بازدید: 2720
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نواختن زنگ طرح "کانون مدرسه" در مراکز فرهنگی هنری استان خوزستان

طرح " کانون مدرسه" در مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان آغاز شد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، در راستای بهره‌مندی دانش آموزان از ظرفیت‌های موجود در مراکز کانون، پیش از ظهر امروز ۱۹ دیماه ۱۴۰۱، طرح "کانون مدرسه" با حضور وحید کیانی مدیر کل استان، فرانک موسوی معاون آموزشی ابتدایی آموزش‌وپرورش خوزستان و جمعی از کارشناسان کانون و آموزش‌وپرورش در مجتمع فرهنگی هنری کانون اهواز آغاز شد.

مدیرکل کانون خوزستان در میان جمعی از دانش آموزان دختر مقطع ابتدایی دبستان آزادگان ضمن ابراز خرسندی از حضور دانش آموزان در خانه دوم خود گفت: بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که در سوم دیماه سال جاری بین کانون و آموزش‌وپرورش منعقد شد، کانون با اجرای طرح "کانون مدرسه" بار دیگر با روشی نو و پویاتر از گذشته، در ۳۶ مرکز فرهنگی هنری استان میزبان دانش آموزان مدارس دولتی است.

کیانی فعال شدن روح پرسش گری، خلاقیت و آفرینش گری در کودکان را از جمله مزایای اجرای این طرح آموزشی دانست و ابراز امیدواری کرد؛ دانش آموزان شرکت‌کننده در این طرح، خواهند توانست بیشتر از پیش در عرصه‌های فرهنگی، هنری، ادبی و دینی هنرنمایی کنند.

فرانک موسوی نیز با اعلام آمادگی لازم آموزش‌وپرورش در جهت بالا بردن کیفت اجرایی این طرح افزود؛ یکی از مزیت‌های بارز این طرح گرایش آزادانه دانش‌آموز به نوع هنر، علاقه‌مندی و استعداد خود است.

او گفت: در نظام آموزش‌وپرورش اگر چه برای دانش آموزان ساعاتی را به عنوان زنگ هنر در نظر گرفته شده است، اما این زمان باید در چهارچوب و مقرارت خاص خود گذرانده شود و کودکان و نوجوانان فرصت کشف استعدادهای خود در سایر زمینه‌های فرهنگی، هنری و ادبی را نخواهند داشت.

معاون آموزش ابتدایی آموزش‌وپرورش، کانون را با کارگاه‌های قصه‌گویی، سفال‌گری، پویانمایی، عکاسی، نقاشی و... به دانش آموزان معرفی کرد و از آن‌ها دعوت کرد با حضور در این مراکز فرهنگی هنری از تجارب مربیان خردورز و اندیشه پرور کانون در راستای کشف استعدادهای خود بهره‌مند شوند.

اجرای قصه‌گویی، شعرخوانی دانش آموزان، برپایی کارگاه سفال‌گری، کاردستی و ادبی ازجمله بخش‌های افتتاحیه‌ی طرح "کانون مدرسه" در مجتمع فرهنگی هنری کانون اهواز بود که به آن پرداخته شد.

گفتنی است: هم‌زمان با آغاز طرح "کانون مدرسه" در مجتمع فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اهواز، سایر مراکز استان نیز با حضور دانش آموزان و اجرای برنامه‌های مختلف فرهنگی، هنری، ادبی و..... آغاز این طرح را جشن گرفتند.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت