این مرکزدر مهرماه سال 97بصورت پایگاه با همکاری استانداری خوزستان در راستای طرح کاهش آسیب های اجتماعی در منطقه ملاشیه اهواز افتتاح گردید وسه ماه بعد از شروع کار این پایگاه با گرفتن کد به عنوان یکی از مراکز رسمی کانون پرورش فکری در آن منطقه به کار خود ادامه داد.

در حال حاضر این مرکز در منطقه حاشیه و محروم با مساحت 200 متر مربع وحدود 5000 جلد کتاب برای اعضا می باشد.

خدمات مرکز : ارائه برنامه های متداول فرهنگی ، هنری و ادبی و بدلیل تک نیرو بودن و نداشتن مربی هنری و ادبی  کارگاههای تخصصی ویژه برگزار نمیگرد

بخش های مرکز: یک سالن در حیاط مرکز که جهت پخش فیلم و نمایش در نظر گرفته شده ولی هنوز تجهیز نشده است و یک سالن اصلی جهت مطالعه و امانت کتاب و 3 کلاس جهت اجرای فعالیت ها

امکا نات ویژه : ندارد

امکانات کارگاهی :ندارد

خدمات فراگیر : ندارد

روز و ساعت فعالیت مرکز : 8 الی 13 / روزهای زوج دخترها و روز های فرد پسرها

پرسنل : یک مربی مسئول و یک خدمات

شرایط عضویت : 6تا 17 سال و عضویت رایگان

.......................................................................................

نشانی : خوزستان – اهواز – ملاشیه خ 8

تلفن : -

مسئول مرکز: مینا مشتری

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1400/08/24 - 16:13
  • تعداد بازدید: 5401
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
بهیه لاهیجی، صاحب کتاب‌فروشی و فعال کتاب‌خوانی:

کتاب‌فروشی حلقه‌ی نهایی ارتباط با مردم است

بهیه لاهیجی صاحب کتاب‌فروشی و فعال کتاب‌خوانی، معتقد است: کتاب‌فروشی حلقه‌ی نهایی ارتباط با مردم است چرا که لابه‌لای کلمه‌ها می‌توان قدم زد و با آن‌ها به زیستن پرداخت، گاهی آن‌قدر دیوارها بلند است و پنجره‌ها بسته‌اند که تنها کلمه است که پرواز می‌کند و آزادی را به ارمغان می‌آورد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، بهیه لاهیجی، که در نخستین نشست ادبی استانی «برگ‌های شیرین پاییز» سخن می‌گفت با بیان این مطلب تأکید کرد: باید کودکان را با کتاب آشنا کرد و این مسئله از خانواده آغاز می‌شود، عمل و رفتار پدر و مادر بر کودک تأثیر می‌گذارد، مثلاً تشکیل دورهمی های کتاب‌خوانی در خانواده می‌تواند گامی مؤثر در این مسیر باشد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه باید در زندگی خلوتی با کتاب و تفکر داشته باشیم، بیان کرد: خواندن کتاب، اندیشه‌ی ما را گسترش داده و موجب تقویت بیان و سواد انسان می‌شود.

این فعال کتاب‌خوانی با بیان اینکه برای کودکان نباید به خواندن کتاب درسی بسنده کرد، اظهار داشت: در حاشیه‌ی هر درس، کتابی مرتبط وجود دارد که می‌توان با توجه به علاقه‌مندی کودک برای او تهیه کرد، باید با تشویق بچه‌ها به کتاب خواندن و در نظر گرفتن جایزه برای آنان در ازای مطالعه، کودک را آگاه بار بیاوریم و توانایی تشخیص خواسته‌های معقول و نامعقول را به او عطا کنیم.

او تشریح کرد: باید در این زمینه به کودک حق و حقوق بدهیم، مثلاً کتابخانه مستقل و وسایل جداگانه نقاشی و پرورش خلاقیت برایش در نظر گرفته و با شرح سرگذشت بزرگان به او یادآور شویم که در ازای زحمت به موفقیت می‌رسد.

صاحب باسابقه‌ی کتاب‌فروشی آهار در پایان این نشست، کتاب‌های مهدی رجبی، سوسن طاقدیس، هوشنگ مرادی کرمانی و سیلور استاین را، کتاب‌هایی مناسب برای مطالعه‌ی کودکان و نوجوانان دانست.

گفتنی است: نخستین نشست ادبی استانی «برگ‌های شیرین پاییز» به مناسبت هفته‌ی کتاب و کتاب‌خوانی، با سرپرستی طیبه پوربصیری و حضور بهیه لاهیجی، صاحب باسابقه‌ی کتاب‌فروشی و فعال کتاب‌خوانی، معاونت فرهنگی کانون خوزستان،، کارشناسان ادبی و فرهنگی خوزستان، مربیان کانون سراسر استان و جمع گسترده‌ای از اعضای مراکز کانون استان خوزستان، در صفحه‌ی مجازی همایش‌های ادبی خوزستان، برگزار شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت