این مرکزدر مهرماه سال 97بصورت پایگاه با همکاری استانداری خوزستان در راستای طرح کاهش آسیب های اجتماعی در منطقه ملاشیه اهواز افتتاح گردید وسه ماه بعد از شروع کار این پایگاه با گرفتن کد به عنوان یکی از مراکز رسمی کانون پرورش فکری در آن منطقه به کار خود ادامه داد.

در حال حاضر این مرکز در منطقه حاشیه و محروم با مساحت 200 متر مربع وحدود 5000 جلد کتاب برای اعضا می باشد.

خدمات مرکز : ارائه برنامه های متداول فرهنگی ، هنری و ادبی و بدلیل تک نیرو بودن و نداشتن مربی هنری و ادبی  کارگاههای تخصصی ویژه برگزار نمیگرد

بخش های مرکز: یک سالن در حیاط مرکز که جهت پخش فیلم و نمایش در نظر گرفته شده ولی هنوز تجهیز نشده است و یک سالن اصلی جهت مطالعه و امانت کتاب و 3 کلاس جهت اجرای فعالیت ها

امکا نات ویژه : ندارد

امکانات کارگاهی :ندارد

خدمات فراگیر : ندارد

روز و ساعت فعالیت مرکز : 8 الی 13 / روزهای زوج دخترها و روز های فرد پسرها

پرسنل : یک مربی مسئول و یک خدمات

شرایط عضویت : 6تا 17 سال و عضویت رایگان

.......................................................................................

نشانی : خوزستان – اهواز – ملاشیه خ 8

تلفن : -

مسئول مرکز: مینا مشتری

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1402/01/21 - 10:52
  • تعداد بازدید: 2748
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
هم‌زمان با نخستین شب از لیالی قدر؛

آیین رونمایی از کتابت قرآن کریم با هنر دست خوشنویسان خوزستانی برگزار شد

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان در اولین شب از شب‌های قدر، از کتابت قرآن کریم هنرمندان خوشنویس خوزستانی رونمایی کرد.

 به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، آیین رونمایی از کتابت قرآن کریم به قلم ۵۰ نفر از خوشنویسان استان، شامگاه یکشنبه ۲۰ فروردین‌ماه ۱۴۰۲ با حضور رضا زدوار، رئیس انجمن خوشنویسان خوزستان و عضو شورای عالی انجمن خوشنویسی ایران، وحید کیانی مدیر کل کانون استان، جمعی از خوشنویسان چیره دست، مسئولان استانی و دانش آموزان روزه اولی‌ها به میزبانی مجتمع فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اهواز برگزار شد.

آیین رونمایی از کتابت قرآن کریم با هنر دست خوشنویسان خوزستانی برگزار شد

رضا زدوار خوشنویس خوزستانی با اشاره به اهمیت خوشنویسی اظهار داشت؛ یکی از خدمات ارزشمند اسلام که هم‌زمان با ظهور دین خدا در جامعه رواج یافت، ارج نهادن به کتابت است.

ایشان افزود؛ کتابت قرآن کریم ابتدا به خط کوفی توسط ۳۱۶ خوشنویس، زیر نظر استاد بزرگ اسلام امام علی (ع) انجام شد و بعد از آن به تدریج به خطوطی که از دل خط کوفی استخراج شد به رشته تحریر درآمد.

او قرآن را یک اعجاز معرفی کرد و خطوط مختلفی که از آن به شکل زیبایی به وجود آمده است را از برکات دیگر کلام خدا دانست.

زدوار تلاوت‌های رویایی و آرامش‌بخش قاریان بزرگ جهان اسلام را از دیگر معجزات کلام نور عنوان کرد و در ادامه گفت: هر انسانی با شنیدن صدای زیبا و طنین‌انداز قاریانی همچون عبدالباسط حس معنویت را در درون خود احساس کرده و به بزرگی و عظمت قرآن پی می‌برد.

آیین رونمایی از کتابت قرآن کریم با هنر دست خوشنویسان خوزستانی برگزار شد

عضو شورای عالی انجمن خوشنویسی ایران با اشاره به حدیثی از پیامبر عظیم شان اسلام حضرت محمد (ص) که فرمودند: " من کتب بسم‌الله الرحمن الرحیم بحسن الخط فقد دخل الی الجنه بغیر حساب" (کسی که بتواند جمله بسم الرحمن الرحیم را به زیبایی هر چه تمام‌تر خوشنویسی کند، بدون حساب و کتاب وارد بهشت می‌شود) گفت: احادیث بسیاری از پیامبر اسلام و امام علی (ع) است که بیان‌کننده جایگاه ارزشمند کاتبان قرآن در جهان اسلام است. چه بسا همین جمله اوایل اسلام باعث روی آوردن هنرمندان خوشنویس به سمت کلام الله مجید شد، به گونه‌ای که تعداد بسیار زیاد نسخ قرآن که با خطوط درجه یک خط نسخ، ثلث و بعد نستعلیق کتابت شد.

یادآور می شود؛ کتابت قرآن کریم بعد از آیین رونمایی، از طرف انجمن خوشنویسان خوزستان به موزه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اهدا شد.

آیین رونمایی از کتابت قرآن کریم با هنر دست خوشنویسان خوزستانی برگزار شد

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت