این کتابخانه فعالیت خود را از سال 1393 در16 روستای شمال اهواز آغاز کرده است.

 

در حال حاضراین مجموعه دارای مساحت20متر مربع می باشد و حدود4200 جلد کتاب ثبت سیستم شده که در اختیار کودکان و نوجوانان مدارس محروم قرار می گیرد.

 

خدمات مرکز : اجرای فعالیت های فرهنگی و هنری ویژه اعضای حقیقی و مجازی .

 

 ساعت فعالیت مرکز یک شیفت : 8 صبح الی 14 می باشد .

 

پرسنل : ( 1 ) مربی فرهنگی

 

شرایط عضویت : داشتن حداقل 6  تا 17 سال می باشد .

 

نشانی : اهواز پیچ استادیوم کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان خوزستان

مسئول مرکز: شهرام عیدی اصل شوشتری

تلفن: 33337634

اخبار مرکز:

 

 

  • 1400/02/15 - 12:41
  • تعداد بازدید: 5595
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزیدگان نخستین مهرواره‌ی ملی قصه‌گویی«از یلدا تا نوروز» معرفی شدند

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان با همکاری اداره کل حفاظت از محیط‌ زیست برگزیدگان نخستین مهرواره قصه‌گویی مجازی«از یلدا تا نوروز» را، در سطح ملی، معرفی کرد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، برگزیدگان نخستین مهرواره ملی قصه‌گویی«از یلدا تا نوروز»، که  با محوریت قصه‌های زندگی ساز برگزار شد، از سوی انجمن قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان معرفی شدند.

بر اساس بیانیه‌ی هیئت داوران این مهرواره، در گروه سنی بالای ۷ سال( نوخوان):  اِلِنا آهنکوب با قصه‌ی عجب اشتباهی، از اهواز، نهال میخک با قصه‌ی ننه سرما و عمو نوروز، از شوش و الینا عمادی با قصه‌ی  جمشید شاه، از آبادان، به ترتیب رتبه های برگزیده‌ی اول تا سوم را از آنِ خود کردند.

در گروه سنی بالای ۹ سال( نونهال)‌ نیز، به ترتیب، زهرا محمودی یادگاری با قصه‌ی تبر، از بندر انزلی،  معصومه خدری با قصه‌ی شب یلدا، از تهران و مهدیسا مرادی با قصه‌ی  دوستی از ساری، موفق به کسب رتبه های برگزیده ی اول تا سوم  شدند.

  در گروه سنی بالای ۱۲ سال( نونگاه)، آیناز زبیدی با قصه‌ی فرود سیاوش، از آبادان به عنوان برگزیده‌ی اول، حسین رضایی مزارعی با قصه شکارچی و دهقان،  از بهبهان به عنوان برگزیده‌ی دوم و آریانا طیبی با قصه‌ی پیرزنی که دنیا را بافت، از بندر ماهشهر به عنوان  برگزیده ی سوم، شناخته شدند.

بر اساس این گزارش، آتنا عمادی با قصه‌ی گذر رستم از خوان اول، از آبادان، ملیکا نیک صفابا قصه‌ی شیر و خرگوش،  از تهران و  یگانه یامی با قصه‌ی  پیلان و خرگوش ها، از تهران، به ترتیب حائز رتبه های برگزیده‌ی  اول تا سوم در گروه سنی بالای ۱۵ سال( نوجوان) شدند.

در گروه سنی بالای ۱۸ سال(بزرگسال ) نیز، حورا تیلا با قصه‌ی نقل سیاوش، از آبادان، فاطمه حسن نسب با قصه‌ی کاکا یوسف،  از بهبهان و اعظم نوری زاده با قصه‌ی بهترین دارو، از مرکز سگز آباد استان قزوین، عنوان نفرات برگزیده‌ی اول تا سوم این مهرواره را به خود اختصاص دادند.

هیئت داوران این رویداد فرهنگی، در بخش قصه‌های محیط زیستی نیز فروغ شاکریان با قصه‌ی این همه تلق و ملق، از اهواز و زهرا جوانمرد با قصه‌ی مهمان انار، از گیلان را به عنوان قصه‌گوهای منتخب اول و دوم اعلام کردند.

گفتنی است؛ داوری این مهرواره را مریم فهیم پور،  زینب موسوی و آسیه رحمتی از قصه گویان مطرح استان خوزستان و برگزیدگانِ جشنواره های استانی و ملی و بین المللی قصه گویی، بر‌عهده داشتند.

 بنا بر اعلام انجمن قصه گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان، فراخوان نخستین مهروارهی ملی«از یلدا تا نوروز»، با همکاری اداره کل حفاظت از محیط زیست استان، در اواخر آذر ماه ۱۳۹۹ با هدف ارزش نهادن به سنتهای کهن شب یلدا و عید باستانی نوروز، همچنین گسترش و اشاعهی فرهنگ قصهگویی، منتشر شد و و در مرحله پایانی آن ۶۰ قصه از شهرها و استانهای مختلف کشور به مرحلهی نهایی داوری راه یافته و با یکدیگر به رقابت پرداختند.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت