این مرکزپس از آماده سازی وتجهیز شدن از آذر ماه1386کارخود را آغاز کرده.

مساحت فضای مرکز 600 متر مربع است ودارای سالن کودک ونوجوان برای مطالعه است .

در حال حاضراین مجموعه دارای    8000   جلد کتاب می باشد.

خدمات مرکز:اجرا کارگاههای فرهنگی وهنری ویژه گروه های سنی6 تا 16 سال

اجرای فعالیتهای فرهنگی وهنری ویژه: اعضا حقیقی ومجازی.

بخش های مرکز: کتابخانه کودک ونوجوان/سالن آمفی تئاتربه مساحت 200 متر مربع

امکانات ویژه مرکز:سالن مطالعه کودک ونوجوان/سالن آمفی تئاتر/کارگاه هنری

امکانات کارگاهی:یک کارگاه هنری

خدمات فراگیر:ندارد

روز وساعات فعالیت:مرکز در یک شیفت از8 صبح الی14 عصرفعالیت دارد.روزهای زوج دختروروزهای فرد پسر

پرسنل:2مربی فرهنگی/1نفر مسئول مرکز/1نیروی هنری/1نفر خدمات

شرایط عضویت:داشتن حداقل 6 سال تا 16 سال وپرداخت شهریه برای عضویت در مرکز حقیقی ومجازی

نشانی:خوزستان/دزفول-نمازجمعه.خیابان بدر .نبش غدیر. جنب پارک خیبر/کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان شماره3

تلفن:06142323110

مسئول مرکز:آمنه معزی

 

 

اخبار مرکز:

 

  • 1400/06/24 - 18:58
  • تعداد بازدید: 5782
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
فرحناز چولکی شاعر و منتقد ادبی:

اساسی‌ترین عامل پیدایش شعر، عاطفه است

فرحناز چولکی شاعر و منتقد ادبی اهل ایلام معتقد است: آنگاه‌که بحث از درون‌مایه‌ی معنایی شعر به میان می‌آید، لاجرم دو عنصر مهم عاطفه و اندیشه مورد توجه قرار می‌گیرند، یک شعر بدون تجلی عاطفه بی‌معناست و می‌توان گفت اساسی‌ترین عامل پیدایش شعر عاطفه است.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، فرحناز چولکی، شاعر، منتقد ادبی و کارشناس ادبی کانون پرورش فکری ایلام که در شانزدهمین نشست مجازی انجمن شاعران نوجوان (آیینه‌های ناگهان) مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گتوند، شوش و شوشتر سخن می‌گفت با بیان این مطلب تأکید کرد: عاطفه شامل انتقال حالاتی مثل اندوه، شادی، خشم، یاس، عشق و غیره، در شعر است که مخاطب بیشترین تأثیر را از این جنبه می‌گیرد، زیرا سرشت انسان خواهان شریک شدن سایرین در عواطف خویش است و برای رسیدن به این مقصود یک پل ارتباطی از جنس کلام ایجاد می‌کند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه احساس و عاطفه عامل اصلی جذب مخاطب هستند، بیان کرد: عاطفه یک عنصر معنوی ست که در پشت صحنه‌ی شعر قرار گرفته و مابقی عناصر را به تکاپو وامی‌دارد، در واقع عاطفه یک رشته است که عناصر مختلف شعر را به هم متصل می‌کند و در یک اثر موفق می‌توانیم در هم تنیدگی عاطفه و زبان و تصویر را مشاهده کنیم.

این شاعر و منتقد ادبی اندیشه در شعر را برای هر گروه از مخاطبان سنی متفاوت دانست و اظهار داشت: افراد در سنین مختلف و با گرایش‌های متعدد، اندیشه‌های متفاوتی را در متن آثار خویش جلوه‌گر می‌سازند، گاهی اندیشه در شعر پررنگ و صریح است و گاهی مخاطب باید با تفکر دریافتش کند.

او تشریح کرد: اندیشه به نگرش و همسازی شاعر با پیرامون خویش، مربوط است و از آنجا که شاعران دارای خصایص متفاوت هستند، احساس و عواطف و اندیشه در بین آنان متغیر است.

کارشناس آفرینش‌های ادبی کانون استان ایلام از اندیشه و تفکر به‌عنوان اجزای سازنده‌ی درون‌مایه شعر یاد کرد و توضیح داد: تأثیرات عاطفی گذرا و مقطعی هستند اما اندیشه در ذهن جاودانه می‌شود.

بر اساس این گزارش، عارف یادگاری، مهشید حسنی و فاطمه شعبان نژاد ازجمله نوجوانانی بودند که در این نشست به اشتراک‌گذاری و خوانش اشعار خود پرداختند.

این رویداد مجازی ادبی با سرپرستی سکینه ظهراب زاده و نقد و بررسی کامل و دقیق آثار اعضا به کار خود پایان داد.

گفتنی است: شانزدهمین نشست انجمن شاعران نوجوان آیینه‌های ناگهان، با موضوع نقد و بررسی آثار اعضا و حضور فرحناز چولکی شاعر، منتقد ادبی و کارشناس ادبی کانون پرورش فکری استان ایلام، کارشناسان ادبی و فرهنگی خوزستان، مربیان کانون سراسر استان و جمع گسترده‌ای از اعضای مراکز کانون شهرستان‌های گتوند، شوش و شوشتر در صفحه‌ی مجازی این انجمن برگزار شد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت