این مرکز از سال ۱۳۷۲ در ساختمان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ،به عنوان سومین مرکز در شهرستان بهبهان افتتاح گردید ،و تا کنون به فعالیت فرهنگی ،هنری و ادبی خود ادامه می دهد .

در حال حاضر این مجموعه دارای 8597 جلد کتاب در فضایی دلنشین با مساحت  تقریبی ۵۵۰مربع دارای سالن مشترک کودک و نوجوان برای مطالعه اعضا می باشد.

خدمات رسانی های  مرکز :  

 _کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴سال کامل تا 18

-اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

-برگزاری کارگاه های تخصصی و فعالیت های فرهنگی و هنری و ادبی

بخش های مرکز :   کتابخانه کودک ونوجوان، سالن سینما ( کوچک  )دو کلاس

امکانات ویژه مرکز :سالن مطالعه  مشترک کودک و نوجوان ، کارگاه هنری و ادبی

امکانات کارگاهی :  یک کارگاه هنری و یک گارگاه ادبی

خدمات فراگیر :ندارد.

روز و ساعات فعالیت :مرکز در یک شیفت از 8 صبح الی ۱۳عصر  / روزهای زوج دختر و روز های فرد پسر

پرسنل :   ۱ نفر مسول مرکز،۱نفر خدمات

شرایط عضویت :   داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی و ۱۰۰۰تومان برای عضویت مجازی

________________________________________

نشانی :خوزستان ،بهبهان،انتهای عدالت ،پارک آزادگان

تلفن :06152831950

مسئول مرکز :فاطمه جوکاری 09399269824

 

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1400/07/28 - 09:10
  • تعداد بازدید: 5428
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اجرای قصه‌گویان خوزستانی در مرحله منطقه‌ای بیست و سومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی

مرحله منطقه‌ای بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی با اجرای قصه‌گویان خوزستانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، با افتتاح مرحله منطقه‌ای بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در دو بخش «ملی» و «آیینی‌سنتی» به صورت نمادین در شهر توس و آرامگاه فردوسی، قصه‌گویان استان خوزستان روز دوشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۰ به رقابت در مرحله منطقه‌ای بیست و سومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی پرداختند.

این مرحله به صورت مجازی با اجرای قصه‌گویان خوزستانی در دو بخش «زنان و مردان» و «پسران و دختران» برگزار شد و داوران به صورت پخش زنده، اجرای این قصه‌گویان را ارزیابی نمودند.

بر اساس این گزارش زینب مقدم با قصه «چشمک» از بندر امام‌خمینی (ره)، خدیجه بابادی با قصه «زائر» از اهواز و فاطمه جوکار با قصه «درختی که کلاغ نداشت» از بهبهان، در بخش زنان و مردادن و ستایش یزدانی با قصه «آقای هزارپا و کفاش» از اهواز، ناهید محمدی منصوری با قصه «قلقلی» و فاطمه تمیمی با قصه «تبر» هر دو از هندیجان در بخش دختران و پسران، قصه‌گویان خوزستانی بودند که با برگزیدگان سی‌ویک استان به رقابت پرداختند.

با اعلام دبیرخانه این جشنواره کبرا بابایی، نویسنده کودک و نوجوان و مدرس قصه‌گویی، رضا موزونی، نویسنده و پژوهشگر ادبیات کودک و نوجوان و محمد سیمزاری، نویسنده، بازیگر و کارگردان، داوران گروه اول بخش «ملی» مرحله منطقه‌ای را تشکیل می‌دهند.

همچنین محمدرضا یوسفی، نویسنده و نظریه‌پرداز ادبیات کودک و نوجوان، ملک چیذری، پژوهشگر ادبیات کودک و مدرس قصه‌گویی و حامد زحمتکش، طراح و کارگردان، داوران گروه دوم بخش «ملی» مرحله منطقه‌ای جشنواره قصه‌گویی هستند.

قابل ذکر است که بخش آیینی سنتی این جشنواره ۹ آبان ۱۴۰۰ به صورت مجازی برگزار خواهد شد و نفرات برگزیده این مرحله به بخش ملی راه پیدا می‌نمایند.

گفتنی است؛ مرحله پایانی بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به دبیری محمد گودرزی‌دهریزی هم‌زمان با شب یلدا برگزار می‌شود.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت