این مرکز درسال 1354تاسیس شد وبعد از جمگ تحمیلی واتمام جنگ در3خرداد  1375بازسازی وافتتاح شد وتا این لحظه فعالیت خودرا با کارگاه های فرهنگی وهنری ادامه داده است .

در حال حاضر این مجموعه دارای 17439جلد کتاب در فضایی جذاب وزیبا با مساحت 1350متر مربع دارای سالن مطالعه 100متری ودو کلاس نقاشی وسفالگری می باشد.

دربیرون محوطه 550متر یک سوئیت کوچک با مساحت 20متر دارد .

خدمات مرکز :کارگاه های هنری وفرهنگی ویژه گروه های سنی 6تا17سال

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضای حقیقی ومجازی

برگزاری فعالیت های فرهنگی ،هنری وادبی

برگزاری کارگاه های تخصصی وفعالیت های فرهنگی هنری وادبی

بخش های مرکز :کتابخانه کودک ونوجوان ،سالن نمایش در مساحت 100متر

امکانات ویژه مرکز :سالن مطالعه کودک ونوجوان ،سالن نمایش ،کارگاه هنری

امکانات کارگاهی :یک کارگاه هنری

خدمات فراگیر ندارد .

روز وساعات فعالیت :8صبح تا 14

روزهای زوج پسر وروزهای فرد دختر

پرسنل :1مربی فرهنگی ،مربی مسئول و1نفر خدمات

شرایط عضویت :داشتن حداقل 6سال تا 17سال .پرداخت شهریه 12000تومان برای عضویت حقیقی

نشانی :خرمشهر خیابان فردوسی ،خیابان شهیدان نورانی ،جنب سینما نخل

تلفن :53512040

مسئول مرکز خانم فرسانی

 

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1401/09/15 - 11:11
  • تعداد بازدید: 3240
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

راهیابی قصه‌گوی خوزستانی به مرحله پایانی بخش بین الملل بیست و چهارمین جشنواره‌ی قصه‌گویی کانون

زینب موسوی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان به مرحله پایانی بخش بین الملل بیست و چهارمین جشنواره‌ی قصه‌گویی کانون راه یافت.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، زینب موسوی مربی فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هندیجان با قصه «تویزه‌ی پادشاهی»، به عنوان راه یافته به بخش بین الملل بیست و چهارمین جشنواره‌ی قصه‌گویی کانون معرفی شد.

همایون همدانی مسئول کمیته بین‌الملل بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون، اسامی ۱۵ قصه‌گو از سراسر کشور و ۱۰ قصه‌گو از شش کشور جهان را به عنوان راه یافته بخش بین‌الملل بیست‌وچهارمین جشنواره‌ی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اعلام کرد.

براساس این گزارش اسامی راه‌یافتگان داخلی به بخش بین‌الملل جشنواره‌ی قصه‌گویی عبارتند از: مهری خسرویان با قصه «افسانه گیلگمش» از کرمان، محمود خرقانی با قصه «شغال دم‌کنده» از خراسان رضوی، مرضیه پولادی با قصه «عینک» از اصفهان، سوسن حیاتی با قصه «کریم و اوس کریم» از بوشهر، شادی پاکزاد با قصه «واقعا جدی جدی» از آذربایجان غربی، شبنم سیدی با قصه «کک به تنور» از کرمان، هادی رفیعی با قصه «عنکبوت» از زنجان، فاطمه بحرانی با قصه «اژدها پرواز کرد» از یزد، لیلا خلیفه‌سقا با قصه «اتل متل هفت آسمون» از اردبیل، محسن وظیفه با قصه «آراز چوپان» از اردبیل، محمدجواد علیمردانی با قصه «پهلوان کچل» از فارس، مصطفی جعفری‌خوزانی با قصه «حرفُ باد» از اصفهان، محسن کریمی با قصه «به دنبال بخت» از قم، زینب موسوی با قصه «تویزه‌ی پادشاهی» از خوزستان و فاطمه غفاری‌سروستانی با قصه «کرم سه نقطه» از هرمزگان.

همچنین اسامی راه‌یافتگان خارجی به بخش بین‌الملل جشنواره‌ی قصه‌گویی عبارتند از: «دیپا کی‌ران» با قصه‌ «موهینی و آجیویکا» و «دیویا سرکار» با قصه «آهنگی برای فروش» هر دو از هندوستان، «گریس ونگاری» با قصه «در جستجوی شانس» و «جان نامای موکنی» با قصه «بزهای بر روی پل» هر دو از کنیا، «سارا ابو شرر» با قصه‌ «سارا ابو شرر» از کانادا، «شیلا توپجام» با قصه «نمدپوش» و «شهدا شهین» با قصه «کلاغ و خار» هر دو از کشور ترکیه، «مایلی پونس» با قصه‌ «قدیمی‌ترین بازی» و «کلودیا مونته‌سینو» با قصه «اداره بوسه‌های گمشده» هر دو از کشور آرژانتین و «مائوریتسیو پاتینو» با قصه «شاهزاده دانا» از کشور کلمبیا.

احسان‌ عبدی‌پور، وحید خسروی و سعید مجیدی داوری بخش بین‌الملل را بر عهده داشتند. مسئولیت گروه داوری برعهده همایون همدانی مسئول بخش بین‌الملل جشنواره بود.

بیست‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از ۱۸ تا ۲۲ دی ۱۴۰۱ در یزد برگزار می‌شود.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت