این مرکز از سال ۱۳۴۸ در یک ساختمان جدید با معماری خاص خود (طراحی ویژه شش ضلعی)افتتاح گردید و تا این لحظه فعالیت خود را با کارگاه های فرهنگی،هنری و ادبی ادامه داده است.

 

در حال حاضر این مجموعه حدود۱۲۰۰۰ جلد کتاب در فضایی دلنشین با مساحت حدود ۱۰۰۰ متر مربع دارای سالن کودک و نوجوان برای مطالعه اعضا می باشد.

خدمات مرکز :                      

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا 17

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی و فعالیت های فرهنگی و هنری و ادبی

 

بخش های مرکز :    کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر                            

                         

امکانات :                          

خدمات فراگیر :  ندارد.

                               

روز و ساعات فعالیت :  مرکز در یک شیفت از ۸ صبح تا ۱۴ بعدازظهر/ روزهای زوج دختر و روز های فرد پسر

                               

پرسنل:۱ مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - ۱ نیروی ادبی - ۱ نفر خدمات

                               

شرایط عضویت :  داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

___________________________________

نشانی:اهواز-چهارصد دستگاه-بلوار علامه-پارک علامه-کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره دو اهواز

تلفن:۰۶۱-۳۲۲۴۳۳۰۴

 


نام مسئول مرکز:(خانم مولود تجلی زاده)

 

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1402/03/07 - 11:32
  • تعداد بازدید: 3086
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

پنجمین کارگاه تخصصی انجمن هنرهای تجسمی(نقاشی) برگزار شد

واحد آفرینش‌های هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان، پنجمین کارگاه تخصصی انجمن هنرهای تجسمی(نقاشی) را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، پنجمین کارگاه تخصصی انجمن هنرهای تجسمی (نقاشی) پنجشنبه ۴ خردادماه ۱۴۰۲، با موضوع "تأثیر رنگ در آثار هنری" و حضور زهرا شوشتری، مدرس و مربی کانون اهواز و جمعی از اعضای انجمن، به میزبانی مرکز فرهنگی هنری کانون شماره یک اهواز برگزار شد.

مدرس این نشست تخصصی با اشاره بر گستردگی مفهوم رنگ افزود؛ زندگی سرشار از رنگ و جلوه‌های متنوع آن بوده است و در هر بعد از زندگی بشر، رنگ مفاهیم مختلفی را در ذهن مخاطب ایجاد خواهد کرد، زیرا رنگ و معانی مختلف آن در زندگی به صورت مداوم و پیوسته جریان دارد.

وی از رنگ به عنوان اصلی‌ترین عنصر کار هنرمند یاد کرد و توضیح داد؛ رنگ‌ها از رنگ‌دانه‌های بسیار ریز تهیه می‌شوند که به صورت غیر محلول در آب بوده و از آسیاب شدن مواد معدنی به دست می‌آیند.

او گفت: نزدیک به 300 سال پیش با کشف رنگ‌دانه‌های مصنوعی شیمیایی رنگ‌های متنوعی ساخته شد و مورد استفاده قرار گرفت.

مربی توانمند کانون خوزستان در ادامه خاطر نشان کرد؛ درک ما از زیبایی به واسطه رنگ‌ها بسیار سریع صورت می‌گیرد. اگر انواع رنگ‌ها را بشناسیم و در محیط قرار بگیرم، رنگ‌ها به خوبی در ما نفوذ خواهند کرد و با احساسات ما ترکیب می‌شوند. درک رنگ‌ها قانون‌های خاص خود را دارد که معمولاً هنرمندان و نقاشان به خوبی از آن آگاه هستند و از آن بهره مند می شوند.

شوشتری برای شناخت بیشتر قوانین رنگ‌ها از قاعده دایره(رنگ‌های مصنوعی) یادکرد و با بیان نمونه‌های طبیعی این قانون را تشریح کرد که مثلاً دریا نشان از آبی بودن است، استفاده از رنگ‌هایی که در ناخودآگاه ذهن تأثیر می‌گذارد، افکار و شخصیت نقاش و هنرمند خالق آن اثر را به نمایش می‌گذارد.

وی در ادامه تصریح کرد؛ بین رنگ‌های سرد و گرم به صورت کلی هماهنگی وجود دارد همان‌طور که بین رنگ‌های سفید و مشکی تضاد وجود دارد، رنگ‌های سرد و گرم نیز متضاد یکدیگر هستند به طوری که با استفاده از رنگ می‌توان وزن یک شی را مشخص نمود، به عنوان نمونه رنگ‌های روشن بیان کننده بزرگی و سبکی یک شی و رنگ‌های تیره موجب کوچکی و سنگینی آن خواهند بود.

مهمان پنجمین کارگاه تخصصی انجمن هنرهای تجسمی(نقاشی)، در پایان بر اهمیت نقش رنگ بر سایر گرایش‌های هنری تأکید کرد و افزود؛ اگر چه رنگ همواره به عنوان ماده و عنصر اصلی کار هنرمندان نقاش مورد توجه قرار می‌گیرد، اما نقش آن در هنرهای دیگری همچون آثار گرافیکی،بسته‌بندی کالاها،  ترسیم و اجرای یک اعلان در آثار حجمی، فضاهای عمومی و شهری، معماری، سینما، تزئینات داخلی و... بسیار چشمگیر است.

این رویداد هنری با برگزاری کارگاه آموزشی ساخت ترکیب‌های رنگی و تأثیر روانشناسی آن بر اعضا پایان یافت.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت