این مرکز از سال 1385افتتاح و 1386ره اندازی و  1387 سیستم به مرکز ارسال شد  و  فعالیت های  فرهنگی و هنری خود را با ثبت اسناد  آغاز نمود

در حال حاضر این مجموعه دارای 10243جلد کتاب در فضایی دلنشین با مساحت 450 متر مربع دارای سالن کودک و نوجوان برای مطالعه اعضا می باشد.

خدمات مرکز : کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا 17

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی و فعالیت های فرهنگی و هنری و ادبی

بخش های مرکز :کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر در مساحت ۲۲۰متر مربع                  

امکانات ویژه مرکز :               سالن مطالعه کودک ونوجوان / سالن آمفی تئاتر / سه کلاس آموزشی و یک کلاس قصه گویی    

امکانات کارگاهی : سه کلاس آموزشی و یک سالن قصه گویی                          

خدمات فراگیر :ندارد.                           

روز و ساعات فعالیت : مرکز در یک  شیفت از 8 صبح الی ۱۴ عصر / روزهای زوج دختر و روز های فرد پسر              

پرسنل : ۱ نفر مسئول مرکز - 3 نفر نیروی هنری - 1 نفر خدمات                     

شرایط عضویت : داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۴۰۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

______________

نشانی : اندیمشک جاده سد دز ،بلوار ۴۵متری دوم جنب اداره ثبت اسناد و املاک

تلفن :  ۰۶۱۴۲6۴۸۱۲۳

مسئول مرکز : خانم حدیث علیشاهی

 

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1400/08/18 - 09:39
  • تعداد بازدید: 5459
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

راهیابی قصه‌گوی خوزستانی به مرحله پایانی بخش بین‌الملل جشنواره قصه‌گویی

آسیه رحمتی قصه‌گوی خوزستانی به بخش بین‌الملل بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان راه یافت.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، آسیه رحمتی مربی فرهنگی و سرپرست کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره 5 اندیمشک به بخش بین‌الملل بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان راه یافت.

هیئت‌داوران مقدماتی بخش بین‌الملل جشنواره قصه‌گویی متشکل از احسان رضایی نویسنده، مدرس نویسندگی و روزنامه‌نگاری و داور جایزه‌های داستان‌نویسی، اعظم قاسمی فلاورجانی مدرس دوره‌های ادبیات، داور جشنواره‌های قصه‌گویی و مدیر دپارتمان قصه در سرزمین قصه‌های کهن و بهاره جهاندوست مسئول کمیته بین‌الملل جشنواره قصه‌گویی و قصه‌گوی بین‌المللی، از میان ۱۵۰ شرکت‌کننده ایرانی و خارجی، ۴۰ قصه‌گو را برای اجرای پایانی در این بخش انتخاب کردند.

بر همین اساس، ۲۱ قصه‌گوی خارجی و ۱۹ قصه‌گوی ایرانی در بخش بین‌الملل جشنواره قصه‌گویی به رقابت می‌پردازند.

اوشا ونکاترامان، دیواکی بهوجانگ گجره، مِهِر گِهی، نیاتی وایدیامهتا، شالینی باجاج و هِما سوبرامانیان هر پنج قصه‌گو از کشور هند، مارسلا سابیو از آرژانتین، نور اظهر ایشاک از مالزی، شاینا جونز از غرب آفریقا، پاتریک مُهر از سوئیس، بئاریس کوئینتانا واله از کوبا، راکوئل لوپز از اسپانیا، ورونیکا آنتی پولو از فیلیپین-کانادا، روبن کوربت از مکزیک، بالتسی تساتسی از آفریقای جنوبی، آرگین کوبین از ترکیه، احمد راشدی از عمان، رایده قرمازی از تونس، پائولا بالبی از ایتالیا، بونی فاسه اوفوگو از غرب آفریقا و حیتام شکری از مصر، قصه‌گویان خارجی راه‌یافته به بخش بین‌الملل جشنواره قصه‌گویی هستند.

همچنین کیمیا یعقوبی گودرزی، فرزانه صادقی، مهدی محمدیان و بهناز مهدی‌خواه هر چهار نفر از تهران، مرضیه پولادی باغبادرانی، مصطفی جعفری‌خوزانی و مریم سامی هر سه از اصفهان، محسن ساجدی‌فر، داود ریحانی و غلامرضا جهانپا هر سه از خراسان رضوی، طاهره اصفهانی از کردستان، فریده محمودی از مرکزی، فاطمه محمودی از آذربایجان شرقی، لیلا ابراهیمی از قزوین، زهرا اتحادی از یزد، افسانه بازیار از آذربایجان غربی، سوسن حیاتی و قمر غلامیان هر دو از بوشهر و آسیه رحمتی از خوزستان، ۱۹ قصه‌گوی ایرانی هستند که به بخش بین‌الملل راه پیدا کرده‌اند.

مرحله پایانی بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هم‌زمان با شب یلدا برگزار می‌شود.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت