این مرکز از سال 1353 فعالیت خود را آغاز نمود  تا کنون فعالیت خود را با فعالیت های فرهنگی و ادبی ادامه داده است.

در حال حاضر این مجموعه دارای 14450 جلد کتاب در فضایی با معماری خاص و با مساحت 800 متر مربع دارای سالن مطالعه ی عمومی برای اعضا می باشد.

خدمات مرکز: کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 5 سال کامل تا 17سال و اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضای مجازی و برگزاری کارگاه های تخصصی و فعالیت های فرهنگی و هنری و ادبی

بخش های مرکز: کتابخانه کودک و نوجوان، سالن آمفی تئاتر در مساحت800 متر

امکانات ویژه مرکز: سالن مطالعه کودک و نوجوان/ سالن آمفی تئاتر/ کارگاه هنری

امکانات کارگاهی: یک کارگاه هنری

خدمات فراگیر: ندارد.

روز و ساعات فعالیت: مرکز در یک شیفت از ساعت 8 تا 13 عصر/ روزهای زوج پسران روزهای فرد دختران

پرسنل: 1 مربی فرهنگی- 1 نفر مربی مسئول- 1 نفر نیروی هنری- 1 نفر خدمات

شرایط عضویت: داشتن حدافل 6 سال تا 17 سال و پرداخت شهریه 1000 تومان برای عضویت در مرکز مجازی

نشانی: انتهای خیابان یک احمدآباد- بین مصلی و ایستگاه اتوبوسرانی خط واحد.

تلفن: 53328650

مسئول مرکز: خانم دریا زیرک قشقائی

 

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1400/04/19 - 09:13
  • تعداد بازدید: 5506
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

معرفی داوران بخش استانی جشنواره قصه‌گویی خوزستان

هیأت داوران مرحله استانی بیست و سومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی از سوی دبیرخانه‌ی این جشنواره، در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، هم‌زمان با پایان مهلت ارسال قصه‌های بخش ملی در سراسر کشور داوران مرحله‌ی استانی در خوزستان، معرفی شدند تا کار پایش اولیه و انتخاب برگزیدگان مرحله‌ی استانی در این استان به صورت رسمی از روز شنبه ۱۹ تیرماه ۱۴۰۰ آغاز شود.

بر اساس این گزارش، «‌ جهان گل محمدی » کارشناس فرهنگی و نماینده‌ی انجمن قصه‌گویی کانون پرورش فکری خوزستان، « آرزو حقیقی » نویسنده، شاعر، مدرس، پژوهشگر، داور و برگزیده‌ی جشنواره‌های قصه‌گویی و « سیده‌ بی‌بی‌زینب افضلی»، نویسنده، پژوهشگر، مدرس، عضو هیئت‌ علمی دانشگاه، مدیر موسسه فرهنگی- هنری « سخن تازه، دنیای تازه » و دارنده‌ی گواهینامه‌های معتبر علمی، فرهنگی و ادبی ، هیأت داوران مرحله استانی بیست و سومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در خوزستان را تشکیل می‌دهند که آثار رسیده به دبیرخانه این جشنواره را در دو بخش( مدرن و کلاسیک) و (نقالی و آیینی) داوری خواهند کرد.

داوران این دوره از جشنواره، جهت همسان‌سازی شیوه قضاوت‌ها و داوری‌ها و انتخاب قصه‌گویان برتر،  در دوره‌های مجازی آشنایی با سنجه‌های داوری که توسط انجمن قصه‌گویی ایران و واحد آموزش و پژوهش کانون کشور برگزار شد؛ شرکت کردند.

بنا بر اعلام دبیرخانه استانی بیست و سومین جشنواره‌ی بین‌المللی قصه‌گویی در خوزستان، تعداد شرکت‌کنندگان بخش‌های مختلف این دوره از جشنواره ۴۰۹ نفر است که حدود ۴۰ درصد افزایش مشارکت نسبت به دوره بیست و دوم مشاهده می‌شود.

در این دوره از جشنواره در دو بخش( مدرن و کلاسیک) و (نقالی و آیینی)، در هر یک از گروه‌های شرکت‌کننده( زنان و مردان، مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌ها، دختران و پسران ) سه نفر برگزیده و یک نفر شایسته‌ی تقدیر انتخاب و معرفی خواهند شد.

برگزیدگان استانی این دوره از جشنواره در گروه‌های ( زنان و مردان، دختران و پسران ) به مرحله‌ی منطقه‌ای راه خواهند یافت.

گفتنی است؛ علاقه‌مندان به شرکت در بخش‌های نود ثانیه‌ای و پادکست بیست و سومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی تا پایان تیرماه ۱۴۰۰ فرصت دارند با مراجعه به پایگاه ویژه‌ی این جشنواره به نشانی www.kanoonfest.ir آثار خود را برای شرکت در این جشنواره ارسال کنند.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت