این مرکز از سال 1353 فعالیت خود را آغاز نمود  تا کنون فعالیت خود را با فعالیت های فرهنگی و ادبی ادامه داده است.

در حال حاضر این مجموعه دارای 14450 جلد کتاب در فضایی با معماری خاص و با مساحت 800 متر مربع دارای سالن مطالعه ی عمومی برای اعضا می باشد.

خدمات مرکز: کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 5 سال کامل تا 17سال و اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضای مجازی و برگزاری کارگاه های تخصصی و فعالیت های فرهنگی و هنری و ادبی

بخش های مرکز: کتابخانه کودک و نوجوان، سالن آمفی تئاتر در مساحت800 متر

امکانات ویژه مرکز: سالن مطالعه کودک و نوجوان/ سالن آمفی تئاتر/ کارگاه هنری

امکانات کارگاهی: یک کارگاه هنری

خدمات فراگیر: ندارد.

روز و ساعات فعالیت: مرکز در یک شیفت از ساعت 8 تا 13 عصر/ روزهای زوج پسران روزهای فرد دختران

پرسنل: 1 مربی فرهنگی- 1 نفر مربی مسئول- 1 نفر نیروی هنری- 1 نفر خدمات

شرایط عضویت: داشتن حدافل 6 سال تا 17 سال و پرداخت شهریه 1000 تومان برای عضویت در مرکز مجازی

نشانی: انتهای خیابان یک احمدآباد- بین مصلی و ایستگاه اتوبوسرانی خط واحد.

تلفن: 53328650

مسئول مرکز: خانم دریا زیرک قشقائی

 

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1400/09/07 - 13:01
  • تعداد بازدید: 5905
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری سی و هفتمین نشست مجازی انجمن نویسندگان نوجوان صبا اهواز

سی و هفتمین نشست انجمن نویسندگان نوجوان صبا مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کلان‌شهر اهواز به‌صورت مجازی برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، سی و هفتمین نشست مجازی انجمن نویسندگان نوجوان صبا با موضوع نقد و بررسی آثار نوجوانان و با حضور اکرم الف‌خانی، کارشناس آفرینش‌های ادبی استان قم، نویسنده و منتقد ادبی، کارشناسان و مربیان واحد آفرینش‌های ادبی کانون استان و اعضای مراکز اهواز، در صفحه مجازی این انجمن تشکیل شد.

الف‌خانی در ابتدای نشست گفت: پیش از این به استان خوزستان سفر کرده‌ام و احوال درخت‌های نخل و رود اروند و صفای باطنی خاص اهالی جنوب را خوب می‌شناسم.

او در خلال نقد آثار اعضا اشاره کرد: شروع داستان، مخاطب را به خوانشِ ادامه‌ی آن و پیگیری ماجرا دعوت می‌کند. شروع داستان، قدم اول داستان است و باید محکم برداشته شود.

این نویسنده و منتقد ادبی ضمن ابراز خرسندی از نقدهای دقیق اعضای انجمن به ریتم و تمپو در داستان اشاره کرد و گفت: ریتم و تمپو که میزان و تعداد رویدادها در زمان را نشان می‌دهد، باید با فضاسازی داستان تناسب داشته باشد.

کارشناس واحد آفرینش‌های ادبی استان قم با اشاره به عبارت " نگو! نشان بده"، بیان کرد: نویسنده‌ی موفق حالت‌ها و تصمیماتِ شخصیت‌ها را در قالب عمل داستانی و کنش و واکنش‌ها نشان می‌دهد و از مستقیم‌گویی پرهیز می‌کند.

این نویسنده و منتقد ادبی، با اعتقاد به پرهیز از مستقیم‌گویی، بیان کرد: زمان و مکان داستان را می‌توان در قالب همین نشانه‌ها، برای مخاطب تشریح و تصویر کرد. به‌عنوان مثال استفاده از پوشش گیاهی خاص یک اقلیم و یا بهره بردن از گویش یا لهجه‌های خاص یک ناحیه، به شکل غیرمستقیم اقلیمی که داستان در آن جریان دارد را نشان می‌دهد.

بر اساس این گزارش، سوگند سلطانی، مریم زکی‌زاده و حسین بازپور از جمله اعضای نوجوان کانون استان خوزستان بودند که به اشتراک‌گذاری و خوانش داستان خویش در این نشست پرداختند.

این رویداد ادبی توسط فاطمه رشیدی، نماینده‌ی انجمن نویسندگان نوجوان صبا برگزار و با نقد و بررسی کامل و دقیق آثار اعضا به کار خود پایان داد.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت