• 1401/09/23 - 11:05
  • تعداد بازدید: 216
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
همزمان با هفته پژوهش؛

نشست تخصصی "بررسی تاثیر آموزش تئاتر، بر یادگیری مهارت‌های زندگی در دوره کودکی و نوجوانی" در کانون خوزستان

نشست تخصصی "بررسی تاثیر آموزش تئاتر، بر یادگیری مهارت های زندگی در دوره کودکی و نوجوانی" به صورت کشوری همزمان با هفته پژوهش در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان، این نشست تخصصی هم‌زمان با چهاردهمین ویژه‌برنامه‌های هفته پژوهش کانون، به صورت کشوری و با مشارکت کانون خوزستان، ویژه مسؤولان، مربیان مراکز فرهنگی هنری سراسر کشور، معلمان آموزش و پرورش  و علاقه‌مندان حوزه پژوهش، روز دوشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۱ در سالن آمفی تئاتر مرکز شماره یک اهواز برگزار شد.

در این نشست تخصصی که به صورت حضوری و مجازی صورت گرفت،سیاوش طیب طاهر، دکترای پژوهش هنرهای نمایشی، مدرس، کارگردان و نمایشنامه نویس این دوره به عنوان مدرس در خصوص تاثیر آموزش تئاتر، بر یادگیری  مهارت های زندگی در دوره کودکی و نوجوانی، صحبت کرد.

حلقه مفقوده آموزش در کشور استفاده از آموزش های هنری است.

سیاوش طیب طاهر مدرس نشست تخصصی "بررسی تاثیر آموزش تئاتر، بر یادگیری  مهارت های زندگی در دوره کودکی و نوجوانی" در جمع حاضرین این نشست با تاکید براینکه  استفاده از آموزش های هنری، حلقه مفقوده آموزش کشور است گفت: ضرورت تئاتر برای کودکان نسل حاضر به عنوان یکی از حلقه های مهم فرهنگ و هنر در کشورهای توسعه یافته اثبات شده و از اهمیت بالایی برخوردار است.

نشست تخصصی "بررسی تاثیر آموزش تئاتر، بر یادگیری  مهارت‌های زندگی در دوره کودکی و نوجوانی" در کانون خوزستان

او افزود؛ هدف تئاتر از زمان شکل گیری آن، روشنگری و آگاهی بخشی به مخاطبین خود بوده است؛ از این رو بخش عمده از این آگاهی دادن را باید برای کودکان و نوجوانان قائل باشیم و به آن توجه ویژه کنیم.

طیب طاهر با اشاره به پیشینه ی تئاتر کودک در ایران توضیح داد؛ تئاتر کودک در ایران پیشینه ی کاری بلندی ندارد و تنها در نمایش های ایرانی از طریق خیمه شب بازی که در آن عروسک حضور داشت بخشی از مخاطب آن کودک و نوجوان است.

مدرس نشست تخصصی "بررسی تاثیر آموزش تئاتر، بر یادگیری  مهارت های زندگی در دوره کودکی و نوجوانی" اضافه کرد؛ با تاسیس کانون پرورش فکری بنیان تئاتر کودک و نوجوان درابتدای دهه پنجاه گذاشته شد و آنچه که به عنوان تئاتر کودک و نوجوان وجود دارد به همت هنرمندان کانونی است.

نشست تخصصی "بررسی تاثیر آموزش تئاتر، بر یادگیری  مهارت‌های زندگی در دوره کودکی و نوجوانی" در کانون خوزستان

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در تمامی تعاریف فرهنگ و هنر یکی از مهمترین مباحث مربوط به کودک و نوجوان است و اگر از این گروه سنی فاکتور گرفته شود، بخش مهمی از جامعه را از دست داده ایم.

طیب طاهر اضافه کرد؛ سهم ما برای ارائه مباحث فرهنگی هنری در مدارس، هفته ای دو ساعت است و این با نیاز روز کودکان جهت آموزش و تمرین مهارت های زندگی همخوانی ندارد و در صورت کم توجهی به این مهم با چالش های اجتماعی مختلف روبه رو خواهیم شد.

نشست تخصصی "بررسی تاثیر آموزش تئاتر، بر یادگیری  مهارت‌های زندگی در دوره کودکی و نوجوانی" در کانون خوزستان

این پژوهشگر اساس و ریشه تئاتر را کنش، حرکت و اجرا دانست و تاکید کرد؛ تئاتر در گونه های هیجانی، تصویری و آموزشی خود ابزار بسیار مهمی در آموزش مهارت های زندگی به کودکان  و نوجوانان از طریق اجرای کارنوال ها، بازی ها، جشنواره ها، نقالی ها و.... است. از این رو می بایست در آموزش و پرورش به تئاتر کودک و نوجوان به عنوان یک ابزار مهم تربیتی و آگاهی بخش توجه ویژه شود.

گفتنی است: این نشست تخصصی کشوری  دوشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۱ هم‌زمان با چهاردهمین ویژه‌برنامه‌های هفته پژوهش کانون، به صورت حضوری و مجازی و با مشارکت کانون خوزستان، ویژه مسؤولان، مربیان مراکز فرهنگی هنری سراسر کشور، معلمان آموزش و پرورش  و علاقه‌مندان حوزه پژوهش، در سالن آمفی تئاتر مرکز شماره یک اهواز برگزار شد.

نشست تخصصی "بررسی تاثیر آموزش تئاتر، بر یادگیری  مهارت‌های زندگی در دوره کودکی و نوجوانی" در کانون خوزستان

 

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت